3. Sümegi Autós Tuning Találkozó

sumeg_tuningIdén harmadik alkalommal kerül megrendezésre Sümegtől másfél kilométerre lévő horgásztónál a Sümegi Autós Tuning Találkozó. Idén is rengeteg látványos programmal, vidám és jópofa játékokkal, sztárvendéggel kedveskednek mindenkinek.

A találkozó délelőtt 9 órakór nyitja kapuit, 10 órától lehet nevezni az autós szépségversenyre és az autós hangnyomás versenyre. Mindkét verseny több kategóriában zajlik, de a szépségversenynek van egy „online” kategóriája is, vagyis az esemény facebokkos oldalára feltöltött legtöbb „Like”ot kapó szintén díjat kap, amit a rendezvény végén vehet át, ill. mivel ez már a rendezvény előtt lezárul, egy páros belépőt is kap. A szépségverseny győztesének jutalma egy kétszemélyes wellness hétvége a Hotel Kapitányban a Hotel kapitány felajánlásából.

Néhány a már említett programok közül: autós felvonulás a városban, sörivó verseny, hip-hop tánc show, MED Angels tűzzsonglőrködés és sexy autómosás, LowRider bemutató a Lowrider Amistad Car Club Hungary jóvoltából, felnitartó verseny, kipufogóhangnyomás-mérés, kerékcsereverseny, Kasza Tibi-koncert és végül, de nem utolsósorban az egész nap hangulatfelelőse Kővári Barna sportoló és műsorvezető, aki várhatóan idén is az egekig fokozza a jó hangulatot!

Természetesen a rendezvényen lesz büfé hideg és meleg étellel, illetve italokkal, korrekt árakkal.

A helyszín: Sümegtől Sárvár irányába a 84-es főúton a horgásztónál található a „Rendeki kőrforgalomtól kb.1,5 km-re.

GPS koordináták:
Szélesség: 47.001721 Hosszúság: 17.257027 (ÖS)