Kodály Művészeti Fesztivál Kecskeméten

Hétfőn kezdődik a Kodály Művészeti Fesztivál, amelynek keretében a Nemzeti Ifjúsági Kórus is fellép Kecskeméten.

Continue reading “Kodály Művészeti Fesztivál Kecskeméten” »

Soha ennyi kíntornás nem volt a keszthelyi verklifesztiválon

A korábbi éveknél jóval több, szám szerint 72 kíntornást várnak idén Keszthelyre, Magyarország egyetlen verklifesztiváljára.
Continue reading “Soha ennyi kíntornás nem volt a keszthelyi verklifesztiválon” »

Kékszalag: Több tízezer látogatót várnak Balatonfüredre

A szervezők szerint több tízezer látogatót vonzanak Balatonfüredre a 47. Kékszalag Árkád Nagydíj és eseményei, melyek között idén először rendezik meg az Ultra Cup gyorsasági versenyt. Continue reading “Kékszalag: Több tízezer látogatót várnak Balatonfüredre” »

Előnyári kalandok lilában és nap-színekben

Elsőre talán meghökkentő párosítású programokat kínál a következő napokban a keszthelyi Balatoni Múzeum, ahol egyebek mellett a bor és a színház, az irodalom és a csokoládé, illetve az olasz életérzés és a magyar virtus randevúzik egymással.
Continue reading “Előnyári kalandok lilában és nap-színekben” »

Halmos Béla Országos Népzenei Találkozó: több mint száz produkció

Halmos Béla Országos Népzenei Találkozó

Több mint száz produkcióval lépnek színpadra október 4-5-én a XVI. Bonyhádi Népzenei Találkozó résztvevői, a kétnapos rendezvényt idén Halmos Béláról, Széchenyi-díjas népzenészről nevezték el. Continue reading “Halmos Béla Országos Népzenei Találkozó: több mint száz produkció” »

Nagy rajzolással is készül az őszre a keszthelyi Balatoni Múzeum

A Főtérre tervezett nagy rajzolási akcióval, kerékpáros múltfeltárással és múzeumi titkok megismertetésével is készül az őszre a keszthelyi Balatoni Múzeum – mondta el az intézmény igazgatója. Continue reading “Nagy rajzolással is készül az őszre a keszthelyi Balatoni Múzeum” »

A közönség nyomására újra lesz verklifesztivál Keszthelyen

Már közel félszáz külföldi és magyar kíntornás jelezte a szervezőknek, hogy részt vesz a szeptember elején második alkalommal tartandó keszthelyi verklifesztiválon.

Continue reading “A közönség nyomására újra lesz verklifesztivál Keszthelyen” »

Színes programok a nyári szezonban Keszthelyen

Lovas- és huszárprogramokkal, régmúlt idők vásárának felidézésével, folklór zenével, könnyű- és komolyzenei koncertekkel, musicallel, színházi előadásokkal, valamint sportrendezvényekkel készülnek a nyári szezonra Keszthelyen.
Continue reading “Színes programok a nyári szezonban Keszthelyen” »

Múzeumok éjszakája: hintó, Dottó és Cadillac is várja a keszthelyi látogatókat

Városnéző kisvonattal szinte az összes keszthelyi múzeum és nyilvános magángyűjtemény megtekinthető szombaton, a Múzeumok éjszakája keretében, a látogatók a hintótól a Dottón át a Cadillac-ig számos közlekedési eszközzel is találkozhatnak. Continue reading “Múzeumok éjszakája: hintó, Dottó és Cadillac is várja a keszthelyi látogatókat” »

Pünkösdi nyitott pincék Palkonyán – huszadszor

A nagy múltú Villányi borvidékhez tartozó Palkonya leglátogatottabb ünnepe a “Pünkösdi Nyitott Pincék”, melyet minden évben Pünkösd vasárnapján rendeznek meg. A kulturális eseményekkel, gyermekprogramokkal, lovas kocsikázással tarkított borkóstoló ünnepre a falu szeretettel várja vendégeit a műemléki pincesoron, illetve a Művész-Kertek és Kiállítások kilenc helyszínén.
Continue reading “Pünkösdi nyitott pincék Palkonyán – huszadszor” »

1 2 3 4