011 Fesztivál: öt színdarabot láthat a közönség

Június 7. és 11. között rendezi meg a 011 Alkotócsoport a fővárosi színházakban repertoáron lévő darabjaiból felépülő fesztiválját Budapesten: a 011 Fesztivál alkalmából három helyszínen öt előadást láthat a közönség. Continue reading “011 Fesztivál: öt színdarabot láthat a közönség” »

Magyar Színházak XXVI. Kisvárdai Fesztiválja: huszonöt előadás júniusban

Huszonöt előadást láthat a közönség a Magyar Színházak XXVI. Kisvárdai Fesztiválja rendezvényen, amelyet idén június 20. és 28. között rendeznek meg. Continue reading “Magyar Színházak XXVI. Kisvárdai Fesztiválja: huszonöt előadás júniusban” »

Tíz előadás a Határon Túli Magyar Színházak Szemléjén

Öt nap alatt tíz előadást láthat a közönség a Határon Túli Magyar Színházak Szemléjén a budapesti Thália Színházban május 7. és 11. között.
Continue reading “Tíz előadás a Határon Túli Magyar Színházak Szemléjén” »

Vendégváró Fesztivál M Studio-val

Második alkalommal rendezi meg a határon túli magyar színházi műhelyeket bemutató Vendégváró Fesztivált a Bethlen Téri Színház január 23. és 26. között. A sorozat idei vendége a sepsiszentgyörgyi M Studio, amely négy előadással érkezik Budapestre.
Continue reading “Vendégváró Fesztivál M Studio-val” »

Magyarország Fesztivált rendez tavasszal a bécsi Burgtheater

Folytatja a magyarországi színházak helyzetével kapcsolatos kezdeményezését a bécsi Burgtheater, amely márciusban “Magyarország Fesztivált” rendez Bécsben.

Continue reading “Magyarország Fesztivált rendez tavasszal a bécsi Burgtheater” »

Monodráma-fesztivál és a Presznyakov fivérek bemutatója a Bárkában

jurenovakAz új évadban Nemzetközi Monodráma Fesztivállal várja a közönséget a Bárka Színház október közepén, decemberben Oleg és Vlagyimir Presznyakov Európa-Ázsia című darabját viszik színre, a szezon végén pedig a tervek szerint Philippe Genty is dolgozik a társulattal. Continue reading “Monodráma-fesztivál és a Presznyakov fivérek bemutatója a Bárkában” »

Jelen/Lét fesztivál: nemzetiségi színházak találkozója Budapesten

jelen_letEgy hét alatt 16 nemzetiségi színház mutatkozik be nyolc nyelven a hétfőn kezdődő budapesti Jelen/Lét fesztiválon. Continue reading “Jelen/Lét fesztivál: nemzetiségi színházak találkozója Budapesten” »

Évadnyitó színházi korzó vasárnap az Andrássy úton

verszipolyIsmét megrendezik az évadnyitó színházi korzót az Andrássy úton az autómentes hétvégén vasárnap. Ezúttal is gazdag programmal, zenés-táncos produkciókkal várják a közönséget, amely megismerheti a budapesti színházak műsorát és jegyeket is vásárolhat az előadásokra. Continue reading “Évadnyitó színházi korzó vasárnap az Andrássy úton” »

Tizenöt produkció az idei L1danceFesten

L1danceFest2013_image_final_byKAnna_fekvo_smallTizenöt színházi és táncos produkcióval várja az érdeklődőket szeptember 18. és 22. között az idén 12. születésnapját ünneplő, több mint tíz nemzet együttműködéséből megvalósuló L1danceFest Budapesten. Continue reading “Tizenöt produkció az idei L1danceFesten” »

Lakásszínházi előadás és utcai várostervezés az idei PLACCC-on

placcLakásszínházi előadás, irodalom, tánc, vizuális művészet, utcai várostervezés, közösségi alkotások és slam poetry – színes programokkal várja a látogatókat az idei PLACCC Fesztivál szeptember 24. és 29. között Budapest belvárosában. Continue reading “Lakásszínházi előadás és utcai várostervezés az idei PLACCC-on” »

1 2 3 5