Veterán Járművek Találkozója Biatorbágyon

Veterán Járművek Találkozója Biatorbágyon2013. április 27.-én szombaton a biatorbágyi Premier Outlets Centerben tartják az „Oldtimer Premier” 3. Veteránjárművek Találkozóját. A programok 10 órától kezdődnek és várhatóan 17 óráig tartanak.


Az összejövetelen több száz 20 – 80 éves veterán-, nosztalgia-, hobbijárművet várnak a szervezők, hogy megoszthassák egymással és az érdeklődőkkel klasszikus autók iránti szeretetüket és a kicsit laza, kicsit lázadó hobbiautós életérzést.

A programokból: 1/100-as verseny, tükörben vezetés, ráközelítés, Babetta szlalom (A “versenymotort” a szervezők biztosítják!) A versenyeket óránként értékelik. Az abszolút sorrendet is díjazzák! Gyermekeknek ugrálóvár, arcfestés, lufi hajtogatás, hölgyeknek vásárlási lehetőség a Centerben.

Cím: Biatorbágy, Budaörsi út 4. . (M1-16 km) További információ: Varga Gábor, 20/972-6806.

A 2013 április 27.-én tartandó Oldtimer Premier hétvégéjén a Veterán Zsiguli Egyesület szervezésében retro jármű kiállítást/találkozót szerveznek a ’60-as, ’70-es, ’80-as évek Magyarországára jellemző járművek márkaklubjai számára Retropartyzánok néven.  Szombaton a Retropartyzánok is ellátogatnak a Premierbe!