Borjour Magnum: Az év legnagyobb borkóstolója a Millenárison

Minden eddiginél több, 220 termelő mintegy 700 bora, 30 gasztronómiai kiállító és Valentin-napi programok várják a Borjour Magnum borkóstoló közönségét február 14-én a Millenáris park két csarnokában. Continue reading “Borjour Magnum: Az év legnagyobb borkóstolója a Millenárison” »

Európa Kiadó a Millenáris parkban

Európa Kiadó

Hosszú idő után először tart koncertet Budapesten az Európa Kiadó. A csaknem három és fél évtizede létező, kultikus zenekar február 20-án a Millenáris parkban játszik. Continue reading “Európa Kiadó a Millenáris parkban” »

Electronic Beats Festival a Millenárison

James Holden, James Blake, a Zoot Woman, a Joy Wellboy és a magyar 9b0 is fellép az idei budapesti Electronic Beats fesztiválon, a Telekom nemzetközi fesztiválsorozatán október 31-én a Millenáris Teátrumban. Continue reading “Electronic Beats Festival a Millenárison” »

Art Market Budapest: nemzetközi kortárs képzőművészeti vásár

Art Market Budapest

Húsz ország, mintegy 100 kiállító, több mint 500 művész több ezer műtárgya: Art Market Budapest kortárs képzőművészeti vásár a Millenáris Parkban október 9. és 12. között. Continue reading “Art Market Budapest: nemzetközi kortárs képzőművészeti vásár” »

Ismét Nyelvparádé a Millenárison

Ismét megrendezik a Nyelvparádé kiállítást péntektől vasárnapig a fővárosban, a Millenárison.

A közmédia napja: exkluzív programok a Millenáris parkban

Immár harmadszor rendezik meg szombaton a közmédia napját a Millenáris parkban és közvetlen szomszédságában. A szervezők elmondták, hogy idén is exkluzív, ingyenes programokkal várják a közmédia iránt érdeklődőket, a családokat 9 órától a budai helyszínre. Continue reading “A közmédia napja: exkluzív programok a Millenáris parkban” »

Szimfonik LIVE: a Lovasi-Bérczesi kettős Kexet fog énekelni

Zajlanak a szeptember 6-i Szimfonik Live próbái. Az elmúlt időszak hazai alternatív zenei színterének két meghatározó alakja, Lovasi András és Bérczesi Róbert a nagy előd, a Kex együttes számát adja elő közösen a koncerten a közmédia napján, a Millenáris parkban. Continue reading “Szimfonik LIVE: a Lovasi-Bérczesi kettős Kexet fog énekelni” »

Futballfesztivál a Millenárison

A brazíliai labdarúgó-világbajnokság utolsó mérkőzéseinek óriáskivetítős vetítése várja a látogatókat keddtől vasárnapig a budapesti Millenárison induló egyhetes futballfesztiválon, a ContiCabanán. Continue reading “Futballfesztivál a Millenárison” »

A labdarúgás művészete: eddig sosem látott képek az Aranycsapatról

Kozák Lajos az Aranycsapatról készült, eddig sosem látott képeit lehet majd megtekinteni a Millenárison június 12-én nyíló, “A labdarúgás művészete” című kiállításon. Continue reading “A labdarúgás művészete: eddig sosem látott képek az Aranycsapatról” »

Könyvfesztivál: sokszínű programmal készül a díszvendég Törökország

Sokszínű programmal, több mint 1500 könyvből álló kollekcióval, 12 íróval, kiállításokkal, beszélgetésekkel és irodalmi estekkel mutatkozik be Törökország a XXI. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál díszvendégeként csütörtöktől Budapesten. Continue reading “Könyvfesztivál: sokszínű programmal készül a díszvendég Törökország” »

1 2 3 8