Budapesti Egyetemi Napok a hétvégén

benAz ősz egyik legnagyobb fesztiválja, idén új helyszínen, a Petőfi Rendezvényközpontban (ex-Pecsa)! Punnany Massif, Supernem, Irie Maffia, Intim Torna Illegál, The Carbonfools… Continue reading “Budapesti Egyetemi Napok a hétvégén” »

A magyar dal napja: Szombathelyen idén is ünnepelnek

mdnjpgSzombathely idén is csatlakozik a magyar dal napja ünnepéhez, szeptember 8-án vasárnap a városban két helyszínen is színpadot állítanak, ahol egymást követik a könnyűzenei koncertek. Continue reading “A magyar dal napja: Szombathelyen idén is ünnepelnek” »

Ingyenes koncert Szenes Iván emlékére

szenes_ivanHarmadik alkalommal emlékeznek Szenes Ivánra halálának évfordulóján, szeptember 13-án a józsefvárosi Rezső téren. Az ingyenes szabadtéri koncert különlegessége, hogy ezen a helyszínen élt és alkotott a népszerű dalszerző. Continue reading “Ingyenes koncert Szenes Iván emlékére” »

Kezdődik a Félsziget fesztivál

felszigetA román Vita de vie és az Anima Sound System koncertjével kezdődik csütörtök este a 11. Félsziget fesztivál a Kolozsvár melletti Gorbó-völgyben. Continue reading “Kezdődik a Félsziget fesztivál” »

Alfa Fesztivál: három nap alatt csaknem nyolcvan koncert

Három nap alatt csaknem nyolcvan koncerttel várja a fesztiválozókat a csütörtökön kezdődő Alfa Fesztivál a várpalotai Cseri Parkerdőben. Continue reading “Alfa Fesztivál: három nap alatt csaknem nyolcvan koncert” »

Idén is muzsikálnak a szegedi városháza udvarán

nicolasNépszerű előadók fellépésével ezen a nyáron is megszervezik a szegedi városháza udvarán a Muzsikáló Udvar elnevezésű progamsorozatot. Az idén nyáron négy koncertből válogathat az igényes zenére vágyó közönség. Continue reading “Idén is muzsikálnak a szegedi városháza udvarán” »

Szőrmagyar és a párizsi kommün a Bánkitó Fesztiválon

bankito_fesztivalCsaknem harminc közösségi program várja a résztvevőket a Bánkitó Fesztiválon július 19-én, 20-án és 21-én: koncertek, filmek, jelmezverseny, képzőművészet, fórumok szerepelnek a rendezvények sorában. Életre kel a Nógrád megyei faluban Szőrmagyar legendája, de megvitatják a párizsi kommün eseményeit vagy épp azt, hogy miként jelenik meg a hajléktalanság a médiában. Continue reading “Szőrmagyar és a párizsi kommün a Bánkitó Fesztiválon” »

Rolling Stones-ünnep a Hyde Parkban

The-Rolling-Stones-performHatvanezer rajongó ünnepelte szombat este a Rolling Stonest a londoni Hyde Parkban, ahová az együttes több mint évtized után tért vissza. Continue reading “Rolling Stones-ünnep a Hyde Parkban” »

Sportpályán és vidámparkban lesz az idei Campus Fesztivál

campusfesztiválA magyar könnyűzene élvonalának több előadója, köztük a Csík Zenekar, a Punnany Massif, a Tankcsapda, a Quimby és Ákos is fellép az idei debreceni Campus Fesztiválon, amelynek a korábbi évektől eltérően a Vidámpark és az Oláh Gábor utcai sporttelep ad helyet – közölte Bakó Csaba, a július 17-én kezdődő fesztivál sajtófőnöke. Continue reading “Sportpályán és vidámparkban lesz az idei Campus Fesztivál” »

Beremenddel bővült az Ördögkatlan Fesztivál

ördögkatlanÚj helyszínként Beremend is része lesz Nagyharsány, Kisharsány és Palkonya mellett az Ördögkatlan Fesztiválnak, amely július 30. és augusztus 3. között művészeti programok százaival várja a látogatókat. Continue reading “Beremenddel bővült az Ördögkatlan Fesztivál” »

1 2 3 4