Megvan a 2015-ös Sziget időpontja, jegyek november 3-tól kaphatók

Megvan a 2015-ös Sziget Fesztivál időpontja, írjátok be a naptáratokba a dátumot: 2015. augusztus 10-17. Sziget 2015 jegyek november 3-tól kaphatók!

Sosem lehet túl korán elkezdeni megtervezni a fesztiválnyarad! Sziget 2015 jegyek November 3-tól kaphatók, szóval itt az idő felkészülni a jövő nyárra! Egyelőre nincs is más tennivaló, mint beszerezni a jegyed, megnézni a szálláslehetőségeket és szólni a barátoknak, hogy így tegyenek ők is! Kedvezményes árú jegyek december 31-ig kaphatók!

Mit érdemes tudni a belépőjegyekről?

Vásárolhatsz bérletet vagy napijegyet is a fesztiválra, ha elővételben vásárolod meg, kedvezménnyel jutsz hozzá. Kétfajta bérlet közül választhatsz: 7napos és 5napos. Mindkettő ugyanazokat a szolgáltatásokat nyújtja, csak az érvényességi időben van különbség.

7napos bérlet:

·         7napos bérlettel élvezheted ki a teljes Sziget-élményt: nem maradsz le egy programról vagy látnivalóról sem, mivel már augusztus 10-én bejöhetsz a fesztiválra és egészen augusztus 17. reggelig maradhatsz.

·         Kempingezhetsz a fesztivál területén tulajdonképpen bármelyik, nem elkerített helyen: Ha időben érkezel, sátrazhatsz a Sziget legromantikusabb, árnyas szegletében. 7napos bérlettel használhatod a zuhanyzókat is. Ne feledjétek, ennél az alapcsomagnál többet is kínálunk, speciális kempingjeinkben olyan plusz szolgáltatásokat is igénybe vehettek, mint az értékmegőrző, telefontöltő, úszómedence, fokozott biztonsági szolgálat stb. További részletes információk hamarosan!

5napos bérlet:

·         Újdonság! Idén először az 5napos bérlettel is kempingezhetsz a Szigeten! 5napos bérlettel augusztus 12-17. között tiéd a pálya, a szabad fesztiválterületeken ott sátrazhatsz, ahol csak tetszik és persze a zuhanyzókat is használhatod! Ugyanakkor ne feledd, hogy 7napos bérlettel nagyobb eséllyel szerezheted meg a legjobb sátorhelyeket! Ennél az alapcsomagnál többet is kínálunk, speciális kempingjeinkben olyan plusz szolgáltatásokat is igénybe vehettek, mint az értékmegőrző, telefontöltő, úszómedence, fokozott biztonsági szolgálat stb. További részletes információk hamarosan!

·         Ha 5napos bérletet váltasz, ne feledd, hogy a Sziget -1. (augusztus 10.) és 0. napjára (augusztus 11.) ezzel nem tudsz bejönni. Mégis ha időközben meggondolnád magad, egy speciális upgrade jeggyel, bármikor átválthatod 7naposra!