IV. Alterába Fesztivál: Európa Kiadó, Quimby, Péterfy Bori

alteraba fesztivalErős zenekari felhozatallal rukkol elõ az idei AlteRába. A fesztivált 2013-ban július 17. és 21. között rendezik meg Körmenden. A program különlegessége lesz, hogy négy hazai zenekar is a Rába-parton ünnepli jubileumi évfordulóját.

A 4 és fél napos programon több hazai zenekar is jubileumi koncerttel ünnepel. A Punanny Massif 10, az Alvin és a Mókusok, valamint a Secret Valley 20, a Pál Utcai Fiúk pedig 30 éve lépett fel először. A zenekarok meglepetésekkel és különleges fellépésekkel készülnek Körmendre.

A kis színpadon feltörekvő – főleg Vas megyei – zenekarok kapnak lehetőséget. További különlegesség, hogy a Körmendi Városi Fúvószenekar Egyesület egyedi fesztiválhangulatot szeretne teremteni azzal a fellépéssel, amely a tervek szerint AlteRába jellegű zenei csemegéket kínál majd a közönségnek.

A fellépõk végleges listája: Quimby, Vad Fruttik, Punanny Massif, Péterfy Bori & Love Band, Európa Kiadó, Depresszió, Ocho Macho, Anna and the Barbies, Magna Cum Laude, Ossian, Alvin és a mókusok, Hõsök, P.A.S.O., Kowalsky meg a Vega, Supernem, Pál Utcai Fiúk, Auróra, Zorall, Magashegyi Underground, A Kutya Vacsorája, Paddy and the Rats, Firkin, ED PHILIPS and the Memphis Patrol, ZPZ (Zöld Pinkód Zöld), Secret Valley, Tohu-Bohu, Kocsmazaj, Karak, Jóindulat, Zaporozsec, Save As, Körmendi Fúvószenekar.

A kedvezményes bérletek vásárlásáról, valamint a IV. AlteRába Fesztivál további friss információiról a http://www.alterabafesztival.hu oldalon lehet tájékozódni.alteraba-2013