VitalExpo: az új, átfogó egészségügyi kiállítás

Az egészség érték. Sokan elengedik fülük mellett a közhelynek tűnő megállapítást, a VitalExpo látogatói, kiállítói, előadói és szervezői azonban úgy gondolják, hogy senki sem engedheti meg magának, hogy ne tekintse valóban a legnagyobb értéknek az egészséget.

Érték, ezért megéri rászánni szabadidőnket, és tájékozódni a legkorszerűbb diagnosztikai és terápiás eljárásokról, a gyógyszer-, gyógyászati segédeszköz- és étrend-kiegészítő gyártók termékeiről. Érték, ezért fontos, hogy eligazodjunk a számos ajánlat között, és az egészségünk megőrzéséhez vagy gyógyulásunkhoz hozzájáruló, orvosilag igazolt szolgáltatásokat, termékeket válasszuk. A VitalExpo a hiteles és megbízható tájékoztatás küldetését felvállalva teremt alkalmat arra, hogy találkozzanak az egészségügyben dolgozó szolgáltatók, gyártók valamint a lakosság.

Az átalakuló és számos nehézséggel terhelt egészségügyi rendszerben – bár egyelőre nem látni biztosan a folyamat végét – egy dolog biztos: a korábbinál jóval nagyobb szerep és egyszersmind felelősség hárul a magánszolgáltatásokat kínáló orvosokra, a gyártókra, és a lakosságra egyaránt. A páciensek nem kizárólag a hagyományos betegutat követve veszik igénybe a diagnosztikai szolgáltatásokat és az ellátásokat, hanem a kínálatot megismerve saját maguk döntenek a kiegészítő lehetőségekről, és mindenek előtt a betegség megelőzését vagy időben történő felismerését lehetővé tevő eljárásokról, készítményekről.

Ezt a folyamatot mi sem jelzi jobban, mint maga a VitalExpo. Az eddig méltánytalanul háttérbe szorult egészségügyi szektor idén első alkalommal tudhat magáénak önálló, országos szakkiállítást a Hungexpo rendezvényeinek sorozatában. A résztvevők között olyan kiállítók, előadók találhatóak, akik felismerték a megkezdődött változást, és fontosnak tartják, hogy aktívan, ugyanakkor szakmai felelősséget is vállalva vegyenek részt a lakossággal való kapcsolatteremtésben.

A VitalExpo kiállítóinak és szervezőinek célja nem is lehet más, mint a hagyományteremtés.

A VitalExpo kiállítással egy időben látogathatják az Utazás kiállítást, a Karaván Szalont és a VI. PORT.hu BringaExpo-t. A rendezvényekre egy belépőjegy érvényes.

VitalExpo