Praktikus nyáriruha-kínálat fesztiválozóknak a WAMP-on

A nyári fesztiválokon hordható ruhákra és kiegészítőkre koncentrál a vasárnapi WAMP dizájnvásár, amelyen több mint nyolcvan tervező kínálja legújabb kreációit a budapesti Erzsébet téri sétányon.

Az egyszerűséget kedvelők számára jól variálható és kényelmes ruhákat kínál az Alapdarab, míg a fiatalos holmik kedvelőit pamut felsőivel és vidám táskáival a Bosis várja a vásáron – olvasható a szervezők tájékoztatójában.

A Szputnyik vagány pólóival, a Musume pedig természetes anyagból készült, geometrikus mintákkal dekorált darabjaival lesz ott a kínálatban. Az extra megjelenésre vágyók a Camou printekkel díszített ruháiból és szoknyáiból vagy a fényes lakkos felületű EOSinE party táskáiból és szandáljaiból válogathatnak.

Az Inventino látványos fülbevalókkal, a WonderLAB standja pedig különféle ékszerekkel várja a dizájn iránt érdeklődőket, akik a Panyolium szárított gyümölcsökkel készült sütijét is megkóstolhatják.

A hónap dizájnere júliusban Ducsai Judit lett. A tervező főként táskákat és kiegészítőket készít nők és férfiak számára. Darabjait kifejezetten hétköznapi használatra tervezi. A vásáron legújabb kollekcióját, a fesztiválokon is praktikus és strapabíró FOLDED nevű színes, variálható táskáit mutatja be – írták a szervezők. (MTI)