Electronic Beats Festival a Millenárison

James Holden, James Blake, a Zoot Woman, a Joy Wellboy és a magyar 9b0 is fellép az idei budapesti Electronic Beats fesztiválon, a Telekom nemzetközi fesztiválsorozatán október 31-én a Millenáris Teátrumban.

A Telekom nemzetközi fesztiválsorozata, az Electronic Beats idén ősszel ismét Budapestre érkezik. A Millenáris Teátrumban ezúttal is legaktuálisabb fellépők, valamint különleges vizuális installáció és hangrendszer várja a kortárs elektronikus zene kedvelőit.

James Blake, a világhírű BBC Residency műsorvezetője várhatóan egy kiemelkedően személyes hangvételű, élő koncerttel kápráztatja majd el a közönséget. Az angol underground úttörője, James Holden tavaly megjelent új albumát saját maga által épített és programozott szintetizátorokra épülő koncertjével fogja bemutatni. A nemrég szintén új lemezzel jelentkező Zoot Woman zenekar dinamikus pop slágereit egy hamisítatlan és egyedi koncert keretei között hallgathatjuk majd meg. A belga Joy Wellboy duó romantikus dallamait elementáris ütemekre és basszusokra építi, az így összeálló live set pedig garantáltan rabul ejt majd mindnyájunkat. A produkciók között 9b0 zenél majd.

Az Electronic Beats a Telekom nemzetközi zenei programja, melyhez Európa-szerte élő rendezvények, egy negyedévente megjelenő, díjnyertes nyomtatott magazin, az elektronikus zene világába betekintést engedő EB.TV online videók sorozata és a naponta frissülő www.electronicbeats.net weboldal tartozik. Ez utóbbi portálon az élő eseményeket dokumentáló, zenészeket és alkotásaikat bemutató, továbbá más exkluzív tartalmat kínáló videók, valamint a számtalan mixet felvonultató EB Radio mellett minden megtalálható, ami az aktuális európai klubzenékhez, eseményekhez, művészetekhez és kulturális élethez kapcsolódik.