Csajfeszt fesztiválra fél áron!

A MÁV-START Zrt. ötvenszázalékos alkalmi menettérti kedvezményt biztosít bármely belföldi állomásról bármely budapesti állomásra a 2014. május 29. és június 1-je között megrendezésre kerülő Csajfeszt fesztiválra utazóknak.

Budapesten a VIII. kerületi Corvin-negyed ad otthont az első Csajfeszt fesztiválnak. A négynapos, kifejezetten a hölgyeknek szánt Csajfeszt számos érdekes, különleges programot, koncertekkel, előadásokkal, fórumokkal és játékokkal tarkított valódi fesztiválhangulatot kínál nem csak a divat és a szépségápolás, hanem a lélek, az egészség, a kultúra, vagy akár a gasztronómia iránt érdeklődőknek is.

A rendezvényre készülődő belföldi utasok a MÁV-START bármely jegypénztárában (menetjegyirodákban, vasútállomásokon) megválthatják a kedvezményes, ötven százalékos alkalmi menettérti vasúti jegyeiket. A kedvezmény igénybe vételéhez az utasoknak előzetesen regisztrálniuk kell és a helyszínen le kell bélyegeztetni a menetjegyeket, a vonaton pedig a jegyvizsgáló kérésére meg kell mutatni.

A bélyegzés a rendezvény helyszínén, a Corvin sétányon, a Csajfeszt regisztrációs pultnál május 29. és május 31-e között délelőtt 10:00 óra és 24:00 óra között, június 1-jén pedig 10:00 és 21:00 óra között kérhető.

A kedvezményes árú, alkalmi menettérti jeggyel az utazás legkorábban május 28-án éjfélkor kezdhető meg, a visszautazást legkésőbb a rendezvény utolsó napját követő napon, június 2-án éjfélig kell befejezni.

Az utasok további információkat a MÁV-START Zrt. honlapján, vagy a MÁVDIREKT telefonos ügyfélszolgálat 06 40 49 49 49-es telefonszámán kérhetnek.

Csajfeszt, pár szóban a program: Belmondo, LGT Respect, Biga, Roy, Bebe, Karácsony János, Csonka András, Garami Funky Stars, Kocsis Tibor, Veres Mónika Nika, Oláh Gergő, Pély Barna, Gájer Bálint, Ördög Nóra, Szily Nóra, Takács Nóra, Müller Péter, Nánási Pál, Csonka András, Sütő Enikő, Corvin Mozi, élő és holt zene, tánc, traccsparty, lélekápolás, Angyalműhely Ördög Nórával, Spin racing, Spinning, Jóga, Fáklyás Kangoo, Női önvédelem, Karrier tréning, divatbemutatók, Femcafé Bikini Tour, sminkelés, fodrászolás, styling, portréfotózás, nappali gyerekprogramok, pálinka, lángos, bor, sör, koktél, látványkonyha, piadina, vásárlási akciók, nyereményjátékok, lacipecsenye, pasimegőrző, Corvin Plaza kedvezmények, játékvár, lekvár, stb.-stb.

További információ:  http://www.csajfeszt.hu