Coaching Fesztivál 2013. – A coachok köztünk élnek!

Coaching FesztiválDr. Kollár Coaching Iskolacsoport. Coaching Fesztivál 2013. Május 6-11. között várja az érdeklődőket az idei Coaching Fesztivál Budapest több helyszínén: V.A.M. Design Center – Cafe Archibáld Tudásközpont – Dr. Kollár Coaching .

Nyitott program mindazok számára, akik felelősen szeretnének helyt állni a párkapcsolatukban, megalapozott tudást, naprakész ismereteket, gyakorlatban hasznosítható módszereket keresnek a párkapcsolati kérdéseikre, elszánták magukat az önálló tanulásra, jelesre kívánnak vizsgázni az Élet Iskolájában.

Idevárják a közösségek, a közösségszervezés, tanácsadók szövetsége után érdeklődőknek, HR-esek, menedzserek, trénerek, természetesen képzett coachoknak és mediátoroknak, mentoroknak és trénereknek, tanácsadó pszichológusoknak, szervezeti pszichológusoknak is kifejezetten ajánlják.

Akik nemcsak beszélnek a nyitottságról, az érdeklődés szükségességéről, a kreativitásról, hanem tesznek is érte: intellektuális kihívást keresnek, képzik és továbbképzik magukat magánemberként és szervezetek tagjaként egyaránt.

A Coaching Fesztivál 2013. hivatalos honlapja: www.iloveschool.hu

Coaching Fesztivál 2013