Beköltözik a borzongás a szegedi Belvárosi moziba

horror feszt plak onlElső alkalommal, de a hagyományteremtés szándékával rendeznek Halloween Filmfesztivált Szegeden. Október 31-től november 3-ig, négy napon keresztül olyan filmeket láthat a Belvárosi mozi közönsége, mint a – szegedi statisztával is készült – Z Világháború, vagy Alfred Hitchcock alkotásai: a Madarak és a Psycho.

A mozifesztivál ideje alatt akciókkal, kedvezményes jegyárakkal és különleges filmalkotásokkal mutatkozik be Szegeden az első Halloween Filmfesztivál: 4 napon át thrillerek, horrorok, fantasztikus kalandfilmek peregnek a vásznon 6-tól 66 éves korig, mert a szervezők a gyerekekre is gondoltak.

A Rádió 88 és a Belvárosi mozi közös szervezésében kedvezményes jegyárakkal várják majd a látogatókat: a Zsigmond Vilmos teremben 945, a Csőke József és a Balázs Béla teremben pedig 835 forintért tekinthetők meg a filmek. A diák és nyugdíjas belépő 800, illetve 650 forintba kerül majd. A fesztiválhoz több vendéglátóhely is csatlakozott, így akciósan kínál halloween-i koktélokat a Bloody Mary, a Dracula, a Zombie, és a Véres agy is.

A fesztivál ideje alatt a ParaParkban is várják a borzongásra vágyókat. Lesz Halloween-buli is: november 2-án este 9 órától a Casablanca kávézóban és a Belvárosi Mozi aulájában, ahol Silent Disco-val várják az érdeklődőket, a zenéről Peterslounge, Daniel Sallay aka D.S.A., Gedzo és Nacsa fog gondoskodni. (ÖS)