Bábok Éjszakája

Hamisítatlan mesevilág költözik a Holnemvolt Parkba, egyetlen estére, szeptember 25-én. Apró és óriás bábok, gólyalábasok, egy biciklin érkező miniatűr cirkusz, Babszem Jankó és a három kismalac mind arra vár, hogy felgördüljön a függöny, és elkezdődjön a varázslat. A Bábok éjszakáján a magyar bábjátszás legjobb hazai művelőinek legkülönlegesebb előadásait láthatja a közönség.

Eljön a nemzetközi fesztiválokról ismert, de itthon ritkán látható Lénárt András, aki a világ legapróbb bábjait kelti életre különleges technikával. Itt lesz a fiatal Ziranó Színház Babszem Jankó fergeteges, kacagtató meséjével. Aracs Eszter egy elbűvölő, miniatűr cirkuszi produkciót varázsol a nézők elé guruló bábszínházában, és megelevenedik A három kismalac és a farkasok meséje is a Hepp Trupp többszörös díjnyertes előadásán. A gyerekek a produkciók szünetében bábkészítő kézműves foglalkozáson is részt vehetnek.

A Holnemvolt Park játéküzemei ezen az estén is várják a látogatókat, a belépő gyerekeknek, felnőtteknek egyaránt csak 500 Ft.

Üzemelő játékok és attrakciók:

arcfestés, barlangvasút, céllövölde, dzsungel mesevasút, elvarázsolt kastély, éjszakai hullámvasút, íjászat, kalandpálya, kalandos kijutós, kis vasutak, körhinták, labirintus, mesecsónak, műemléki körhinta, nosztalgiafotó, nyerőjátékok, szörnyecskék háza, távirányítós hajók, varázslatos uv világ, vízen járó labda, zoo-kartökofarm

Tervezett program

18.30 Zirano Színház: Babszem Jankó (Rendezvényterem előtt)
19.30 és 20.30 Lénárt András: Mikropódium (Műemlék körhinta előtt)
20.15 Aracs Eszter: Guruló cirkusz (Lacikonyhánál)
21.00 Hepp Trupp: A 3 kismalac és a farkasok (Rendezvényterem előtt)

zoobudapest.com