Veletech 2013 – Informatikai szakkiállítás Budapesten

veletechVeletech 2013 címmel telekommunikációs és informatikai szakkiállítást rendeznek április 28-án Budapesten, az eseményen a legfontosabb gyártók és forgalmazók mutatják be új termékeiket – közölték a szervezők az MTI-vel.

A rendezvényt a Prohardver Informatikai Kft. két online infokommunikációs magazinjának csapata szervezi. Közleményük szerint a helyszínen, a budapesti Millenárison több mint 20 cég mutatja be legfrissebb termékeit.

A kiállításon fiatal, magyar alkalmazásfejlesztőknek is bemutathatják innovatív megoldásaikat. Emellett számos további program várja az érdeklődőket, például a 40 éves mobiltelefon tiszteletére régi készülékekből álló tárlatot tekinthetnek meg a látogatók.

A szervezők az idősebb korosztályt is várják. A tavalyi évhez hasonlóan idén is megrendezik az Inforum szenior szabadegyetemét, melynek mottója: Ismerd meg jobban unokád világát! Az elsősorban nyugdíjasoknak szóló előadásokon arra keresik a választ, hogy miben más a mai kiskamaszok, tinik világképe, mentalitása, minek örülnek, mivel játszanak, hogyan tanulnak és szórakoznak a gyerekek – áll a közleményben.