Művészetek Völgye 2014: tradíció és innováció

Idén az ország legrégebbi fesztiválján a látogatók új fellépőkkel, programokkal és helyszínekkel is találkozhatnak Kapolcson és környékén. Emellett az érdeklődők egy mobilapp segítségével egy platformon belül tájékozódhatnak a helyszínek felől, összeállíthatják programjukat, hallgathatják a Völgyben fellépő előadókat, megvásárolhatják napi vagy heti jegyüket.

A tradivatív fesztivál

A tradíció és innováció szellemiségének jegyében idén még tágabbra nyitja kapuit a Művészetek Völgye. Az olyan klasszikus helyszínek mellett, mint a Palya-udvar, a Kapolcsi Hobo Klub, a Blue sPot Café vagy a Kaláka Versudvar, számos új elemmel bővül idén a Völgy programja. Ilyen például a Design Terminál által fémjelzett startupper központja, vagy Harcsa Veronika saját udvara.

Appra fel!

Az app a klasszikus tulajdonságok (program, előadók bemutatása) mellett olyan extrákat is tartalmaz, mint a Völgyben fellépő művészek produkció- it sugárzó online rádió vagy a kedvezményes napi- és hetijegy vásárlás. Az előbbi ráadásul nem csak az esemény ideje alatt érhető el, így a rajongók az év 365 napján hallgathatják kedvenceiket. Emellett bizonyos helyszíneken fizetni is lehet az alkalmazáson keresztül. A fesztiválozók által összeállított, testre szabott program ráadásul teljesen szinkronizálódik a felhasználó saját Google naptárával, azaz még könnyebb lesz eligazodni a rengeteg lehetőség között.

Keresd a Völgytáblákat!

A Művészetek Völgye szervezői számos budapesti és vidéki kulturális szóra- kozóhelyre helyeztek ki QR kódokkal ellátott Völgytáblákat. Az akció célja, hogy a rajongók minél több kedvezménypontot gyűjtsenek össze. Ahány QR kódot olvas be az illető a fesziválapp segítségével, annyi százalék kedvez- ményt kap a jegyből – a maximálisan összegyűjthető kedvezmény 50 száza- lék. A táblák lelőhelyét folyamatosan frissítik az esemény web- és Facebook oldalán (muveszetekvolgye.hu és facebook.com/muveszetekvolgye).