Megnyílt az Ipar Napjai 2013 rendezvény a Budapesti Vásárközpontban

mach-techMegnyílt a Mach-Tech gépipari és az IndustriAutomation ipari automatizálási nemzetközi szakkiállítás az Ipar Napjai 2013 rendezvény keretében kedden a Budapesti Vásárközpontban.

A május 28-31. között zajló Ipar Napjai rendezvényen 16 ország 350 kiállítója nettó 12 ezer négyzetméteren mutatkozik be, és képviseltetik magukat a legjelentősebb külföldi és hazai gyártók is.

A Hungexpo Zrt. tájékoztatás szerint a Mach-Tech nemzetközi gépgyártás-technológiai és hegesztéstechnikai szakkiállításon megtalálhatók az alakítás- és forgácsolástechnológiai szerszámgépek, a kötéstechnika, a szereléstechnika, a robotipar, a felületkezelés képviselői, valamint a szerszám és készülékgyártás, a gépkarbantartás, a méréstechnika és a kapcsolódó szoftverek fejlesztőinek képviselői. Bemutatkoznak a beszállítóipar, az ipari biztonságtechnika és a munkavédelem témaköreit képviselő cégek is.

Az IndustriAutomation ipari elektronika, elektrotechnika és automatizálás nemzetközi szakkiállítás árucsoportjai több ponton kapcsolódnak a Mach-Tech szakvásárhoz, és az iparban széles körben alkalmazott technológiák legújabb eredményeit láthatja a szakközönség. (MTI)