LGT Fesztivál tabáni hangulatban Alsóőrsön

lgt_alsoorsÖt év szünet után 2013 elején egyedüllló sikerrel, négy teltházas Aréna koncerttel  tért vissza minden idők legsikeresebb hazai zenekara, a Locomotiv GT. Bár akkor biztosra vettük, hogy az LGT  egyhamar nem lép színpadra,  nos, tessék, augusztus 18-án  újra  beindul a Zenevonat! Az előkészületekről és a tervekről Presser Gábor mesélt:

“Hatalmas élmény volt számunkra és nagyon úgy tűnt, hogy a közönség számára is ez a négy koncert a Budapest Sportarénában.  Csak egy valami hiányzott, a szabadtér, a szabad levegő, a fűben heverő, zenére váró  (vágyó) emberek, vagy már épp a  zenét hallgató, velünk éneklő, napsütötte, vagy épp esőáztatta  táncoló tömeg, vagyis az a régi TABÁNI EGYÜTTLÉT,  az hiányzott nagyon.  Annyira, hogy ugyan csak műfűvel, de szerettük volna beboríttatni az Aréna padlóját.  Sajnos ott  nem lehetett,  de erre MOST nem is lesz szükség!

Megpróbáljuk a  tabáni hangulatot visszaidézni a Balatonon,  ideális terepen, Alsóörsön,  ahol a természeti körülmények adottak.  Csak össze kell jönnünk  és  már  napközben elkezdhetjük az összehangolódást az esti LGT koncertre!

Ezért mondtunk igent a koncert szervezőinek felkérésére, és reméljük, hogy azok, akik jól emlékeznek a tabáni bulikra és azok, akik sosem voltak még, kíváncsiak lesznek és van/lesz kedvük úgy bulizni az LGT-vel, ahogyan anno’ a Tabánban…

Egész napra godoskodunk zenéről, fellépőkről, hogy az egész család jól meglegyen. Lesz zenebohóc, (ha más nem, akkor a Somló), lesznek LGT-DJ-k, muzsikusok, artisták, szépségverseny,  „Ki tud nagyobbat ütni a dobra?” verseny, kb. 16h-kor nyilvános LGT hangbeállás, a Világ legolcsóbb LGT butikja,  és még mi minden…

És lesz valami, ami a Tabánban sosem lehetett: a jegyek árában ott a Balaton vize is, mert:  szabad a csobbanás!!!

És először az LGT történetében, akinek kedve támad, a Balatonból is hallgathatja, még talán nézheti is(?) a koncertet!”

Budapestről a  helyszínre és vissza  zenés LGT különvonat  és zenebuszok is szállítják a közönséget!

Jegyárak:

Álló- és fűbenfekvő jegy július 31-ig: 6990 Ft, utána: 8500 Ft

Rajongó jegy (a színpad előtti sorok), július 31-ig: 9990 Ft, utána: 12990 Ft

VIP-belépő (ülőjegy, lelátó), július 31-ig: 17.990 Ft, utána: 19990 Ft

Jegy előrendelés: fesztivaljegy.hu (átvételi és szállítási részletek a weboldalon).