Különleges 3D-s aszfaltrajz készül hétvégén az Erzsébet téren

bátor_táborKülönleges, háromdimenziós aszfaltrajzot készítenek street art művészek a Bátor Tábor Alapítvány megbízásából, az Erzsébet téren péntektől vasárnapig lesz látható a 9 méter magas Bátorfát mintázó rajz.

A Bátorfa az alapítvány hatvani táborának egyik legkülönlegesebb attrakciója, a 9 méter magas eszközt megmászva a beteg gyermekek legyőzhetik egyik legnagyobb ellenségüket, a félelmet – olvasható az összegzésben.

Az élethű aszfaltfestményt a Neopaint Works művészcsoport tagjai készítik, akiknek a nevéhez olyan alkotások fűződnek, mint a VII. kerületi tűzfal-rehabilitációs program vagy a nemzet színészeinek arcképe a Nemzeti Színház mellett.

A közlés szerint a hétvégén az Akvárium Klub előtt bárki lefotóztathatja magát a rajznál olyan ismert emberek társaságában, mint például az alapítványt régóta támogató Rúzsa Magdi énekes és Mautner Zsófia gasztroblogger.

A fényképezkedés mellett más családi programokkal is várják az érdeklődőket az Erzsébet téren. Az akcióval az 1 százalékos adófelajánlásra is fel szeretné hívni a figyelmet a daganatos és krónikusan beteg gyerekek élményterápiás kezelésével foglalkozó Bátor Tábor Alapítvány. (MTI)