Jön a második Budapesti Leves és Főzelék Fesztivál

2014. április 11-13. között a Palotanegyedben (Szabó Ervin tér – Reviczky utca – Mikszáth Kálmán tér – Krúdy Gyula utca) kerül megrendezésre Budapest nagyszabású Leves és Főzelék Fesztiválja, ahol a legkiválóbb hazai és nemzetközi leveseket, főzelékeket összesen mintegy 100-féle különböző ízesítésben kóstolhatják meg a látogatók.

A látogatók ez alkalommal is nemzetek titkos receptjein keresztül kóstolhatnak bele különböző kultúrák ízvilágába. A jellegzetes magyar specialitások mellett számos ország képviselteti magát tradicionális ételeivel. A teljesség igénye nélkül néhányat megemlítve: orosz borscs, francia hagymaleves, német sörleves, thai tom xum leves, japán miso leves, india currys csirkeleves
.
A Budapesti Leves és Főzelék Fesztiválon a legkisebbektől a legnagyobbakig, minden érdeklődő megtalálja és megízlelheti a számára legínycsiklandóbb finomságokat.

A látogatók egy kis adag levest vagy főzeléket feltéttel (3dl) 500 Ft-os áron, közepes adagot (5dl) 1000 Ft-os áron, nagy adagot (7,5dl) pedig 1500 Ft-os áron tudnak megvásárolni a rendezvény ideje alatt.