Elindult az EFOTT Miskolctapolcán

Megkezdődött Miskolctapolcán az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója. Az EFOTT kapuit kedden nyitották meg a Miskolci Egyetemvárosban.

Magyarország legnagyobb hallgatói bulijára a szervezők vasárnapig 90 ezer látogatót várnak. A fesztivál első napján a 25 éves Tankcsapda ad jubileumi koncertet, de az elkövetkező öt napban fellép a Hooligans, a Mary Popkids, a Quimby, a Kowalsky meg a Vega, a Beatrice, a Magashegyi Underground, az Anna and the Barbies, a Punnany Massif, a Brains, az Ivan and the Parazol, a Compact Disco, az Edda, a Karthago, a P. Mobil és Deák Bill Gyula is. Emellett a kilencvenes évek több nemzetközi popsztárja, köztük a Mr. President, a Brooklyn Bounce, Haddaway és a Vengaboys is szórakoztatja majd a közönséget.

Az EFOTT-on számtalan sportolási lehetőség is várja a fesztiválozókat, lesz bungee jumping, vízifoci, dodgem, slackline, teqball és beerpong is. Idén – a fesztivál nevéhez híven – a turisztika is fokozottan nagy teret kap. Az EFOTT Tour csapata szervez például lillafüredi kisvasutas kirándulást és diósgyőri várlátogatást is.

Tavaly Zánkán tartották Magyarország legnagyobb hallgatói buliját, amelyet 1976 óta rendeznek meg.

mti