Balatonfüredi Borhetek koncertekkel

A Balaton Régió egyik legnagyobb hagyományú és legszínvonalasabb borfesztiválja, a Füredi Borhetek is része a Nagyon Balaton programsorozatnak. Míg tavaly három nap programja kapcsolódott a Nagyon Balatonhoz, addig idén már egész augusztusban, összesen 10 koncertet delegálnak Füredre a sorozat szervezői.

A hangulatos szabadtéri színpadon igazán változatos program várja a vendégeket, amely keretében a “NagySzínPad” verseny döntősei is főszerephez jutnak.

Fellépők: SZABÓ BALÁZS BANDÁJA, CIMBALIBAND, BLAHALOUSIANA – AKUSZTIK, MARY POPKIDS – AKUSZTIK, BUDAPEST BÁR, TURBO – AKUSZTIK, ÓRIÁS – AKUSZTIK, SZALONNA ÉS BANDÁJA, MANOYA, OCHO-MACHO

Bóka István, Balatonfüred polgármestere elmondta: “Kézművesek, pecsenyesütők és pálinkaházasok mellett elsősorban számtalan borászat várja egész augusztusban a Balatonfüredi Borhetek vendégeit. A borhetek nemcsak egy gasztronómiai esemény. A borvidék legjobb nedűi, – mintegy harminc fajtából származó, közel kétszázötven-féle, kizárólag a Balatonfüred-csopaki borvidéken termelt bor- sajátos hangulat a Tagore sétány platánjai alatt és balatoni panoráma. Minden este programok várják vendégeinket, a Nagyon Balaton szervezőinek köszönhetően pedig egy igazán izgalmas, változatos koncertkínálat fogadja az érdeklődőket.”

A belépés ingyenes