A Természetgyógyász Magazin XVII. Ezoterikus Karácsonyi Fesztiválja

tgyfesztA karácsonyi fesztivál, mint mindig, a szellemhez és a lélekhez szól, emellett azonban gyógyító erőkkel és tanácsokkal is megajándékozza a látogatókat, a közelgő karácsonyra való készülődéshez – az ünnepi ajándékozásokhoz – pedig az ország legnagyobb és legválasztékosabb ezoterikus vásárának kínálatával biztosít lehetőséget. 2013. december elseje egyértelműen sokak öröme, elmélyülése és színvonalas szórakozása lesz a Természetgyógyász Magazin XVII. Karácsonyi Fesztiválján.

Ahogy a természetgyógyászat sem áll meg a test tüneteinél, úgy ez az ünnep is túlmutat a szakma aktualitásain, a lélek harmóniájához szeretetteli tanulságokat, a boldogsághoz pedig a művészi élmények önfeledtségét biztosítva. Lássuk hát, kikkel is találkozhatunk a gazdag program jeles előadói között.

Az idei fesztivál ezoterikus blokkjában Kovács Gábor a hermetikus asztrológiáról, Müller Péter pedig a férfiéletről és a női sorsról tart előadást, míg Paulinyi Tamás R. Kárpáti Péter színművésszel a halál közeli élmények jelentőségét taglalja. A nagytermes fellépők között Bóna László író-homeopatát a sors és a homeopátia összefüggéséről, Jakab Istvánt az átalakulásunk tüneteiről hallhatjuk beszélni, a ThetaHealing módszer lényegéről és gyógyító erejéről pedig Gabriel Norman tart előadást. Természetesen idén is találkozhatunk a magazin állandó szerzőivel, úgymint László Ruth-tal, dr. Simoncsics Péterrel, valamint a természetgyógyászat további jeles képviselőivel. Közöttük Varga Gábor a gyógygombákról, prof. dr. Dávid Tamás a rákgyógyászat világviszonylatban is újdonságnak számító eredményeiről, prof. dr. Horváth István pedig a koleszterincsökkentés fantasztikus magyar találmányáról, illetve a szívinfarktus megelőzéséről ad elő. Dr. Horkovics-Kováts János az öregedés megállításának lehetőségeiről beszél, de hallhatjuk dr. Sági Máriát is ugyanúgy, ahogy most is részt vehetünk az ingyenes gyógyításokon és tanácsadásokon.

A 2007-ben elhunyt írónő, Szepes Mária emléke előtt tisztelgő egész napos megemlékezésben hallhatjuk többek között Saródy Juditot, aki az indiai védikus asztrológiát mutatja be, Kovács Juliannát, aki az egyetemes meditációról, illetve Szatmári L. Miklóst, aki a kvantumszemléletről ad elő. Ugyanitt Tar Ildikó az álmokról tart előadást, Csongrádi Kata Müller Péterrel a gondolatvarázsról és a szómágiáról értekezik, Balogh Béla az elfojtott érzelmek következményeiről beszél, végül pedig Soma Mamagésa gondolatait hallhatjuk arról, hogy mit jelent a XXI. században nőnek lenni.

A fesztivál most sem lenne teljes a megszokott művészeti bemutatók nélkül. Hallhatjuk így Kövi Szabolcsot, valamint Keresztes Barnát Cseke Szabolccsal zenélni, de gyönyörködhetünk Batarita és Somi Panni tradicionális keleti táncában, a Csonka Csaba által vezetett spirituális egyensúlytornában és Alexander Horsch egzotikus zenei produkciójában, ahogy az estét is hagyományosan egy fergeteges koncert zárja a Meszecsinka együttes előadásában. Az ebédszünet nagytermes programjai is szépséget és derűt ígérnek, itt hallhatjuk ugyanis Jeszenszky István meditatív koncertjét, újdonságként pedig Bagi Iván népszerű parodista előadásában az ezoterikus világ vidám karikatúráival találkozhatunk.

 

Időpont: 2013. december 1., vasárnap, 9.00-től 19.00 óráig

Helyszín: Villányi úti Konferencia Központ,

Budapest XI., Villányi út 11–13.

Részletes program: tgy-magazin.hu