Zenei fesztivál a sokszínűség és a tolerancia jegyében az A38-on

Hungarian-Concert-NewsmallElső ízben rendezi meg a Diversity In Harmony – Music Unites Concerts – A Zene Összehoz elnevezésű zenei fesztivált 2013. április 13-án pénteken az A38-as hajón az Ebony Afrikai Egyesület és a Black Diamond Entertainment. A tolerancia jegyében zajló fesztiválon fellép a világhírű RnB énekesnő, Truth Hurts (USA), aki először ad koncertet Magyarországon.

Időpont: 2013. április 12. péntek 18:00-22:00

A rendezvény célja megmutatni, hogy a sokszínűség nem csak a zenében és a színpadon teremthet összhangot, hanem a mindennapi életben is. A rendezvényen más ismert hazai és nemzetközi előadók is fellépnek.

Szárvendég: Truth Hurts (USA). Az RnB énekesnő Addictive című dalával vált világhírűvé 2005-ben.

A fesztiválon fellép még G Ras és a Riddim Colony, Mohamed Fatima, LL Junior, Skeeny Boy és a Cloud 9+, Dani Murungi, Bobby, Dirty A és Mamoh.

A koncertek után a rendezvény After Party-val folytatódik a Savannah Music Club-ban. A lemezjátszók mögött Deejay Bishop és DJ Black Cell, valamint vendég DJ-k: DJ Nadir és DJ Double D.

Helyszín: A38 Hajó (Petőfi Híd budai hídfő)
Jegyek a koncertre: elővételben 2.700 Ft, a helyszínen 3.200 Ft
Jegyek válthatóak az A38 hajón, valamint a Savannah Afrikai Étterem és Music Club-ban.
Online jegyvásárlás: www.a38.hu
A 23:00-tól kezdődő after partyra a belépő 1.000 Ft. Helyszín: Savannah Music Club (1074 Budapest, Dohány utca 40, bejárat a Nyár utcából)

www.a38.hu, www.ebony.mlap.hu