Mákunk van – Mák Fesztivál Gödöllőn

mak fesztivalIgazi különlegességeket ígér december 9-én a Gödöllő megújult főterén első alkalommal megrendezésre kerülő Mák Fesztivál. A bejglik mellett többek között mákos pite, mákos muffinok, máktorta, habos-mákos lepény várja majd az érdeklődőket, és a felnőttek koccinthatnak a Magna Cum Laude minőségi magyar mákpálinkával.


A karácsonyi menü elengedhetetlen részei a különböző mákos sütemények. Az egész napos program során nem csak megkóstolni lehet a különböző finomságokat, hanem a vállalkozó kedvűek össze is mérhetik mákos süti készítő tudásukat. A bejglik mellett többek között mákos pite, mákos muffinok, máktorta, habos-mákos lepény várja majd az érdeklődőket, de megkóstolhatják Pécsi Ildikó Kossuth-díjas színművész, Gödöllő díszpolgára tejes-mézes-mákos fánkját is. És hogy a gasztronómiai élmény teljes legyen, a felnőttek koccinthatnak a Magna Cum Laude minőségi magyar mákpálinkával.

A szervezők nem feledkeztek meg a gyerekekről sem, a kicsiket a finomságok mellett gyermekfoglalkoztató várja.

A kellemes kikapcsolódáshoz verses zenés összeállítás is kapcsolódik, s természetesen olyan művek hangzanak majd el, amiket a mák ihletett.

mak fesztival 2013

forrás: www.facebook.com/events/547908991903104 , www.orientpress.hu
fotó: lokalpatriotaklub.hu