Kőleves Kert

kőleves kert budapest

A Kőleves Kert Budapest 07. kerületének egyik legjobb helyén a Kazinczy utca 41. szám alatt található. Megnyitása óta a helybelieknek az egyik kedvenc törzshelye, mivel hangulatában régi békés kocsmázó feelinget idézi fel.

Az egykori kóser húsüzem helyén nyílt étterme hétköznapokon barátságos árakon kínál változatos ebédmenüt, akár vegetáriánus vendégek részére is. Érdemes megkóstolni a különleges krémlevesek, és húsos fogások választékát.

A Kőleves Kert kialakítása a neves belsőépítész Langer Vera terveinek köszönhető. Az úttörők közé tartozik, hiszen megnyitásakor még csak a Szimpla kert kínált hasonló jellegű szolgáltatást az újdonságra szomjazó budapesti fiatalságnak. A tágas kertben a színes asztalok és székek elegye a belváros forgatagában egy békés zug idilli hangulatát teremtik meg. Egy, vagy akár több korsó sör kíséretében kellemes hangulatú eszmecserék helyszínéül szolgál.

kőleves kert

Az elmúlt években a Kertet folyamatosan fejlesztették, és alakították, a közönség minőségi igényeit egyre magasabb szinten kielégítve.

A Kőleves Kert grillkonyhája finom, egyszerűen elérhető, laktató ételeket kínál, amelyek emellett kemikália mentes alapanyagokból készülnek. Jó időben rendkívül kellemes a nyugodt környezetben az eperfák árnyékában ücsörögni, akinek kedve van, akár lengedező függőágyakban is helyet foglalhat.

A Kőlevesbe hétköznaponként 13.-órától éjfélig lehet betérni, de pénteken és szombaton akár 1-óráig is lehet szórakozni. A Kert privát rendezvények bonyolítására is lehetőséget kínál.