DEAD CAN DANCE Show a CANTARA-tól

cantaraA Molnár Lujó vezetésével 2004-ben alakult CANTARA – 3 év kihagyás után, repertoárját sok új dallal bővítve – JÚNIUS 15-én újra színpadra áll. Molnár Lujót sokan ismerhetitek a VHK-ból, amelynek régóta oszlopos tagja. A Cantara, Lujó saját zenei vállalkozása, mely a mára már igen tágan értelmezhető gothic irányzat egyik hazai különlegessége.

A zenekar saját dalaival már 2004 óta koncertezik. A Dead Can Dance nyomán indulva írta első dalait, de sokat merített az archaikus népzenéből, a népi muzsikából, a középkori zenei miszticizmusból és a történelmi korok zenéiből is. Ezt ötvözi a modern klasszikus zenei elemekkel.

A hazai színtéren egyedi produkciónak számító Cantara egy kivételes előadással készül. Gyertek, hallgassátok meg őket, munkásságuk kuriózum és hiánypótló Magyarországon! Az előadásra az R33 klubban kerül sor, ami régen bálteremként funkcionált. A hely klasszicizáló épületbelsője, kertje, egyedi hangulata méltó helyszíne lesz e programnak.

A koncert előtti és utáni műsor központjában a DEAD CAN DANCE áll majd. De nem egy szerzetesrendi imára hívunk benneteket, hanem egy olyan emelkedettebb gothic-estre, ahol azért a táncé lesz a főszerep. A klasszikus és újabb DARK WAVE / GOTHIC zenék mellett helyet kapnak majd e műfajok társkísérői is, a mélyebb daraboktól a könnyedebb dalokig.

2013.06.15 szombat – BUDAPEST XI., R33 Klub – Soroksári út 58. A Borárostól 2 megálló villamossal, a Müpával szemben.

Facebook esemény, részletes leírás, infók:
https://www.facebook.com/events/232812533528448/

A LilianGoth hivatalos facebookos oldala: https://www.facebook.com/lilian.goth.art.prod