Bélben az igazság: V. Fonyódi Kolbászfesztivál

Az immár 5. alkalommal megrendezésre kerülő Fonyódi Kolbászfesztiválon az idei évben is a téli Balaton legnagyobb gasztronómiai eseményén szórakozhatunk együtt Fonyódon.

A fesztiválon helyet kapnak a legjobb magyar kézművesek portékái és bemutatói a termelői piacon. Sajtkülönlegességek, szürke marha, mangalica termékek, balatoni borok békéscsabai házi szárazkolbászok és szalámik, baranyai sváb különleges töltelékáruk, szalonnák, sonkák lesznek kóstolhatóak és vásárolhatóak a helyszínen. Rétessütés, erdélyi kürtöskalács, langalló, édességek és megannyi válogatott gasztronómiai finomság várja az érdeklődőket.

A verseny területén kolbászt a helyszínen vásárolható bon ellenében lehet fogyasztani. A bon kapható lesz a verseny idején és helyszínén. A bon tartalmaz egy adag sült kolbászt, mustárt, kenyeret, valamint a csapatoknál leadva a közönségszavazásra egy érvényes szavazatot. Egy személy korlátlan számú bon megvásárlásával is hozzájárulhat kedvenc csapata győzelméhez, amely az idei évben is egy hétvége a sellyei termálfürdőben, szállással és korlátlan fürdőhasználattal a közönségdíjas csapat részére.

Mindkét nap eseményei, legfrissebb információi és a rendezvényen készült fényképek egy LED kivetítőn is követhetőek lesznek a helyszínen.

A fesztivállal kapcsolatos legfrissebb információk, szabad szálláslehetőségek www.facebook.com/fonyodikolbaszfesztival