A nyár legjobb állása Abádszalókon!

nyar_2013Egy teljes hónapon át nyaralva dolgozhat (vagy fordítva) az a szerencsés, aki elnyeri Abádszalók legjobb állását: 2013. július 20-tól augusztus 20-ig az Abádszalóki Nyár rendezvénysorozat minőségi ellenőre lehet.

Az állásajánlatot Abádszalók Város Önkormányzata és a Tisza-tó Strand Nonprofit Kft hirdette meg. Keresik azt a munkavállalót, aki 2013. július 20-tól augusztus 20-ig az Abádszalóki Nyár rendezvénysorozat minőségi ellenőre állás betöltését vállalja. A munkakörrel kötelességek is járnak: az egy hónapos időtartam alatt részt kell venni az Abádszalóki Nyár rendezvényein, megismerkedni Abádszalók turisztikai atrakcióival, megjelenni a munkaadó által meghatározott protokolleseményeken, fotódokumentáció készítése és napi rendszerességgel élménybeszámoló írása.

Cserébe teljes ellátás jár, mely vonatkozik a szállás, étkezés, italfogyasztás, strandbelépők, koncertjegyek, discobelépők, túraútvonaldíjak, horgászengedélyek, múzeumi belépők, kerékpár-kölcsönzési díjak és minden más felmerülő költségre.
Fizetség az ÉLMÉNY, amely megfizethetetlen.

Az ideális pályázó: elmúlt 18 éves és még nincs 120! Szereti a napfényt, a természetet. Szeret horgászni, imádja a vízi sportokat. Szeret moziba, discóba, koncertre járni. Szereti a jó éttermeket, szeret egészségesen étkezni, vagy akár egészségtelenül sokat enni, szereti a jó magyar pálinkát, a jó magyar borokat. Nincs víziszonya, tud úszni. Az említett harminc napra „szabaddá” tudja tenni magát. El tudja magával hozni a párját, hiszen mind a kettőjüket szeretnék „alkalmazni”.
Jelentkezés kizárólag e-mailben az alpolgarmester@abadszalok.hu címen. Ide lehet küldeni rövid bemutatkozó levelet, fotó-, esetleg videoanyagot.

Jelentkezési határidő: 2013. 06. 30., eredményhirdetés: 2013. 07. 10. Bővebb felvilágosítás és információ a 06 20 94 094 30 számon minden nap 17 és 19 óra között.