VinCE Balaton a vitorlássport, a Balaton és a bor rajongóinak

A VinCE Balaton rendezvény idén is a Kékszalag Nagydíjjal egy időben, 2014. július 10. és 13. között várja majd a vitorlássport, a Balaton és a bor rajongóit Balatonfüreden. A harmadik VinCE Balaton a minőségi borokon és gasztrokiállítókon túl még több élményt ígér, ingyenes koncertek és exkluzív élménykóstolók is szerepelnek a programban.

A balatonfüredi Tagore sétányon és Vitorlás téren a Kékszalag startjával együtt a legjobb hazai borászatok és izgalmas gasztrokínálat sorakozik fel. A pezsgő nyári éjszakákat ingyenes koncertek indítják – köztük a Kerekes Band, a Pannonia Allstar Ska Orchestra és a Rájátszás fellépése.

A vendégek nemcsak a legnagyobb tókerülő verseny vitorlázóinak, de a labdarúgó-világbajnokság legjobbjainak is szurkolhatnak, emellett gyermekprogramok és a sétányt dallamokkal betöltő utcazenészek versenye várja a vendégeket.

A szervezők exkluzív programokkal is készülnek; a Kóstolószalonban borkülönlegességeket mutatnak be, a Balaton vizén jachtokon tartanak élménykóstolókat. A fesztiválozók esténként a kiállítók legjobb „meccskorcsolyáival” koccinthatnak a győzelemre és a nyár legszebb élményeire.

A belépés ingyenes, kóstolópohár 1000 forintért váltható. A vendégek a VinCE Balaton ajánlásával a kiállító borászatok egy-egy borát egységes, 200 forintos áron kóstolhatják végig.

VinCE Balaton

További balatonfüredi programok: www.balatonfured.hu