Újraéled a PeCsa!

petofi_buliMegújul a Városliget, és vele együtt a PeCsa is, amely immár Petőfi Rendezvényközpont néven változatos rendezvényeket ígér Budapest szívében. A minden korosztály igényét kielégítő komplexumban június 28-án új korszak veszi kezdetét: koncertekkel, nagyszabású fesztiválokkal, sport- és életmód programokkal várják a szórakozni vágyókat.

A Petőfi Kertben egy több mint ötven millió forintos beruházás keretein belül már felújították a színpadot és a kültéri vizesblokkokat, illetve VIP teraszt alakítottak ki. A 4500 fő befogadására alkalmas szabadtéri Petőfi Kertben csütörtöktől szombatig sztárfellépők koncertjeivel, gasztronómiai fesztiválokkal, családi rendezvényekkel, sport- és életmód programokkal, karaoke bulikkal, kulturális és karitatív jellegű eseményekkel várjuk a látogatókat, a Petőfi Café pedig továbbra is változatos étel- és italkínálattal szolgál.

A Városliget szívében található Petőfi Csarnok 1985 tavaszán nyílt meg, majd a főváros egyetlen ifjúsági szabadidőközpontja lett. A népszerű könnyűzenei koncerthelyszín évente több száz kulturális rendezvénynek és kiállításnak ad helyet, mai napig számos közösségi klubot működtet. Ami pedig a jövőt illeti: a Petőfi Rendezvényközpont nyári programtervére és a meglepetésekre hamarosan fény derül, egy azonban biztos, nyáron itt rendezik meg Magyarország első vodkafesztiválját.

petofi_rendezvenykozpont_2