Tavaszi vigalom, könyvvásár és termálmustra Örkényben

24 napon át tartó rendezvénysorozat veszi kezdetét március 9-én Örkényben. Fantasztikus programok, Magyarország egyik legjelentősebb könyves eseménye és termálfürdők várják az érdeklődőket.

Örkény címere

Örkény címere

Tavaszi Vigalom

24 napon át tartó fantasztikus színpadi programokkal, kiállításokkal és mindenekelőtt a Nemzeti Könyv Vásár & Tavaszi Termál Mustra eseménnyel létrejövő vásár és fesztivál maraton. Örkényben a Pálóczi-Horváth Kastélyban!
Tavaszi Vigalom a Március 15-ei Nemzeti Ünnep és a Húsvéti ünnepkör jegyében.

Nemzeti Könyv Vásár

A 2013. március 09-én megnyíló és április 01-én kapuit bezáró eseménnyel Magyarország egyik legjelentősebb könyves eseményét indítják útjára.
Elegáns helyszínen egy elegáns vásárt szerveznek a nagyra becsült könyves szakma és az olvasótáborok számára.
Alkalom arra, hogy az olvasó és író újabb fórumon lehessen együtt.

Tavaszi Termál Mustra

A szakma és a közönség együtt ünnepel 24 napon keresztül. Páratlan eset fürdőzni vágyók számára, termálfürdőknek, wellness szállodáknak, szépség- és masszázs-szalonoknak, szaunaforgalmazó és -gyártó cégeknek, gyógyközpontoknak.

Naponta változatos színpadi műsorokkal, fesztivál hangulattal.

Az esemény színpadi programkínálata a jazz és a fúvós zene kedvelőinek lesz valódi élmény.
A Nemzeti Könyv Vásár & Tavaszi Termál Mustra a Húsvéti Ünnepkör, valamint Március 15-i Nemzeti Ünnepünk jegyében, ünnepi vásárként is várja majd a Pálóczi-Horváth kastélyhoz és környékére az Örkénybe érkező turistákat 2013. március 9-április 1. között.