Retropartyzánok a Csepel Művekben

RetropartyzánokÁprilis 26-28-án a Csepel Művekben várják a nosztalgiázásra vágyókat: a szocialista autós életérzés felidézése mellett a bemutatkoznak a márkák és márkaklubok, lehetőség nyílik szakmai tapasztalatcserére, és a keleti veteránok mellett a nyugatiak is megtekinthetőek lesznek.

Szombaton mintegy hetven veterán autót lehet majd megcsodálni reggel 9 órától a helyszínen, este pedig igazi kuriózumban lehet része a látogatóknak, hiszen fényfestéssel világítják meg a szebbnél szebb Lada-, Csajka-, Barkas-, Polski-, Moszkvics-, Skoda-, Riga-, MZ-, Saab- és Volvo-sokaságot.

A “Retropartyzánok” rendezvény célja: Ezen korszak meghatározó autó, és motor márkaklubjai egy kis installációval, standdal mutassák be a klubjukat, márkájukat, járműveiket, történetüket. A klubok bemutatkozása mellett természetesen a klubtagok is bemutathatják kincseiket. Márkaklubok megismerjék egymást, köztük szorosabb kapcsolatok alakuljanak ki. Szakmai tapasztalatcserére is legyen lehetőség. Nem utolsósorban a látogatók számára érdekes, kellemes emlékeket keltő kiállítás hozzanak létre.

A belépés ingyenes. (A csarnok pontos címe: Budapest XXI., Színesfém utca és az Alumínium-Hengermű utca sarka).

A 2013 április 27.-én tartandó Oldtimer Premierre (Biatorbágy, Budaörsi út 4. . (M1-16 km) a Retropartyzánok is ellátogatnak!

Retropartyzánok program 2013