Pagony fesztivál a Petőfi Irodalmi Múzeumban

Interaktív könyvbemutatók, színházi előadás, koncert, táncház és kedvezményes könyvvásár is várja az érdeklődőket az első, egész napos PagonyFeszten szombaton a budapesti Petőfi Irodalmi Múzeumban (PIM). Continue reading “Pagony fesztivál a Petőfi Irodalmi Múzeumban” »

Körhintázás és filmvetítés gyerekeknek az Urániában

korhinta2Körhintázásra és filmvetítésre várják a gyerekeket december 9-én hétfőn az Uránia Nemzeti Filmszínházban Budapesten. Continue reading “Körhintázás és filmvetítés gyerekeknek az Urániában” »

Nyári ruhatárukat újíthatják fel a gyerekek a Mini Terminálban

designterminalRégi, unalmas ruháikból új, divatos darabokat készíthetnek a gyerekek a Design Terminál kicsiknek szóló, havonta jelentkező Mini Terminál elnevezésű kreatív műhelyében szombaton, a budapesti Erzsébet téren. Continue reading “Nyári ruhatárukat újíthatják fel a gyerekek a Mini Terminálban” »

A tévémaci és Balu kapitány is fellép a Gyereksziget utolsó hétvégéjén

maci2_500Idén utolsó alkalommal várja a kisebb és a nagyobb gyerekeket a Gyerek Sziget a Hajógyári-szigetre a hétvégén, az állandó programok mellett a búcsút Balu kapitány, a tévémaci és több ismert mesehős teszi emlékezetesebbé. Continue reading “A tévémaci és Balu kapitány is fellép a Gyereksziget utolsó hétvégéjén” »

Tíz helyszínen ezer program a Györkőcfesztiválon

győrkőcforgó kislánnyal_0Tíz helyszínen ezer programmal várja a gyerekeket és szüleiket a kisalföldi megyeszékhelyen a hatodik alkalommal megrendezendő Györkőcfesztivál július 5. és 7. között – hangzott el az esemény csütörtöki beharangozó sajtótájékoztatóján. Continue reading “Tíz helyszínen ezer program a Györkőcfesztiválon” »

Családi nap koncertekkel és meseolvasással Budapesten

bobita_csaladi_nap_2013Meseolvasással, kísérletekkel és koncertekkel is várják az érdeklődőket vasárnap az ingyenes Bóbita Családi Napon az Akvárium Klubban és az Erzsébet téren Budapesten. Continue reading “Családi nap koncertekkel és meseolvasással Budapesten” »

Pünkösdi mesenapok Paloznakon

pünkösdi_mesenapokMásodszor rendezi meg a paloznaki önkormányzat és a Meseterápia Központ a Pünkösdi Mesenapokat: szombattól hétfőig érdekes programok és sok mese várja az érdeklődőket. Continue reading “Pünkösdi mesenapok Paloznakon” »

Kulturális fesztivál a Vajdahunyadvárban

vajdahunyadvárHagyományőrző haditorna, lovagi játékok és vártúra is várja az érdeklődőket a Miénk a Vár! című kulturális fesztiválon május 18. és 20. között a budapesti Vajdahunyadvárban. Continue reading “Kulturális fesztivál a Vajdahunyadvárban” »

Judafest Kölyöknap vasárnap Budapesten

judafestTöbbállomásos utazós kalandjátékkal, az Alma együttes koncertjével és más programokkal is várják a gyerekeket a Judafest Kölyöknapon vasárnap a Lauder Javne Iskolában. Continue reading “Judafest Kölyöknap vasárnap Budapesten” »

Virágzás-havi forgatag – játékos foglalkozások Felsőtárkányban

Virágzás-havi forgatagTavaszi kézművesvásár, madárdalos túra, játszóház, természetismereti foglalkozás és játékok gyermekeknek. A gyermekfoglalkozások alkalmával természetes anyagokból készülnek a csuhékacsák,  homokfestett rajzos-képek, vidám tavaszváró szélforgók. De lesz itt madaras fejtörő is, és gyógyfüves kisokos a gyógynövényismereti tábla segítségével.
Continue reading “Virágzás-havi forgatag – játékos foglalkozások Felsőtárkányban” »

1 2