EFOTT 2013

[AFG_gallery id=’25’]

Június 25-én nagy csinnadrattával megnyitotta kapuit az EFOTT. Zánka 209 hektáros területét már kora délután ellepték a fiatalok, a Nagyszínpad körül pedig nyüzsögni kezdtek a művészek. Kolléganőnk is ott volt. Fotók: Czipperer Diána

Fél áron a Rockmaratonra, Partyvonattal az EFOTT-ra

nosztalgiavonatA MÁV-START Zrt. 50 százalékos alkalmi menettérti kedvezményt biztosít bármely belföldi állomásról a június 24. és június 29. között Pécsett megrendezésre kerülő Rockmaraton 2013 Fesztiválra utazóknak. Az EFOTT-ra utazóknak kényelmes eljutási lehetőséget biztosít a MÁV menetrenden felüli, zánkafürdői vonatmegállással, hosszabb szerelvényekkel, illetve az „EFOTT Partyvonat” közlekedtetésével.
Read more

Zúzós bandák is lesznek az EFOTT-on

junkiesAz idei EFOTT sem szenved majd hiányt zúzós zenekarokban. Az önfeledt hangulatért és a kemény bulis tombolásért június 25-30. között Zánkán többek között olyan zenekarok felelnek, mint a Junkies, a Road, a Subscribe, és az Ivan & the Parazol.
Read more

Újoncok az EFOTT színpadán

efottA régi nagymotorosokon kívül számos olyan ismert névvel is találkozhatunk majd Zánkán, akik az EFOTT történetében most először állnak színpadra. Az elsőt senki sem felejti el, így garantált, hogy erre a különleges alkalomra mind a fellépők, mind a közönség emlékezni fog. ByeAlex ráadásul nemhogy az EFOTT-on, de egyáltalán nem lépett még fel fesztiválon. Zánkán viszont járt már.
Read more

EFOTT – Tankcsapda, Quimby, Anima Sound System a fellépők között

Quimby Kiss TibiŐsfesztiválozó zenekarok, akik az EFOTT-tal párhuzamosan nőttek nagyra, s akik nélkül az idei, zánkai buli is elképzelhetetlen lenne. Június 25-30. között a húrok közé csap többek között a Beatrice, a Quimby, Kowalsky-ék és az Anima Sound System. A balatoni, erdős-ligetes helyszín nem csak az EFOTT közönségének, de a zenészeknek is vonzó. Erről Lukács Laci, a Tankcsapda frontembere mesél nekünk.
Read more