Egymásnak estek a gitárosok Barcikán

Kazincbarcika nem a világ közepe, de innen sem kell messzire menni, ha kikapcsolódásra, egy jó koncertre vágyik az ember: a Pedró blueskocsma kéthetente élő blueskoncerttel várja a közönséget. Július 19-én például gitárpárbajt rendeztek. Continue reading “Egymásnak estek a gitárosok Barcikán” »

Óriási szabadtéri buli Török Ádámmal

Óriási, szabadtéri ingyenes bulira invitálja a rock-blues- szerelmeseit a Mini együttes fáradhatatlan frontembere, Török Ádám. A műfaj hat neves formációja mintegy nyolc órán keresztül húzza a „talpalávalót” július 11-én Óbudán, Puskás Öcsi szobránál, a Csemete utcában. Continue reading “Óriási szabadtéri buli Török Ádámmal” »

Vöri & The Rockets: koncert egy blueszenészért

Június 4-én a Kobuci kertben kiváló zenészek találkoznak, hogy segítsenek szabadságvesztését töltő társuknak. Continue reading “Vöri & The Rockets: koncert egy blueszenészért” »

Lamantin dzsesszfesztivál és improvizációs tábor Szombathelyen

Elrendezés 1Indiai, amerikai, lengyel és dán fellépői is lesznek az idei Lamantin Jazz Fesztiválnak, amelyet június 23. és 29 között rendeznek meg Szombathelyen, és amelyhez a hagyományoknak megfelelően dzsesszt és egyéb improvizációs műfajokat oktató zenei tábor is kapcsolódik. Continue reading “Lamantin dzsesszfesztivál és improvizációs tábor Szombathelyen” »

Az Európai Blues Unió tagja lett a paksi Gastroblues fesztivál

gastrobluesA paksi Nemzetközi Gastroblues Fesztivál Magyarországról egyedüliként belépett a 28 országot tömörítő, brüsszeli székhelyű Európai Blues Unióba – közölte Gárdai Ádám, a fesztivál egyik szervezője pénteken Pakson. Continue reading “Az Európai Blues Unió tagja lett a paksi Gastroblues fesztivál” »

Gastroblues Fesztivál – Al Di Meola Pakson

Al Di MeolaA világ egyik legjobb gitárosának tartott amerikai Al Di Meola is fellép az idei Gastroblues Fesztiválon. A zenét és gasztronómiát ötvöző rendezvényt július első hetében rendezik Pakson.

Continue reading “Gastroblues Fesztivál – Al Di Meola Pakson” »