Parov Stelar Band a Strand fesztiválon

2014 augusztusában újra a Balaton partjára várja közönségét a két legújabb hazai fesztivál, a B.my.Lake és a STRAND.  Igazán nagyszabású show-val érkezik Magyarországra az egyik legnagyobb hazai fesztiválkedvenc, a Parov Stelar Band! Az osztrák szupercsapat a Nagyon Balaton rendezvénysorozat keretében a Strand – Nagyon Zene Fesztivál exkluzív vendége lesz. A Nagyon Balaton 2014-ben a teljes Balaton Régióban, hónapokon át kínál majd szines, kulturális programokat.

A debütáló Nagyon Balaton programsorozat keretében több új, zenei fesztivál is indult idén. A közönség és a fellépők visszajelzése egyértelművé tette az igényt: mind a B.my.Lake, mind a STRAND – Nagyon Zene Fesztivál 2014-ben ismét várja a rajongókat a Balaton partjára.

balatonvilágosi B.my.Lake augusztus 18-21. között, míg a STRAND – Nagyon Zene Fesztivál augusztus 20-23. között várja vendégeit, utóbbi helyszínével kapcsolatban azonban még titkolóznak: „Számos ajánlat érkezett hozzánk, igazán impozáns helyszínek merültek fel a STRAND helyszíneként. Szeretnénk, hogy a közönség és a fesztivál szempontjából a lehető legjobbat választhassuk ki, ez lehet akár a korábbi, vagyis Zamárdi szabadstrandja, vagy éppen egy új helyszín. A döntés várhatóan januárban születik meg” –  mondták a szervezők.

A B.my.Lake line-upja időközben egyre formálódik, a fellépőkkel kapcsolatos részletek a jövő év elején lesznek publikusak.

A STRAND – Nagyon Zene Fesztiválra azonban elsőként egy igazi fesztiválkedvenc részvételét jelentették: a Parov Stelar Band 2014-ben exkluzív nagykoncerttel érkezik a STRAND-ra.

„Nagy öröm számunkra, hogy miközben 2014-ben mindössze egyetlen magyarországi koncertet tervez a csapat, éppen a STRAND vendége lesz jövőre a Parov Stelar Band.” – mondták a szervezők. “Többször jártak már nálunk, mindig hatalmas sikerrel, most azonban egy egyedi, minden eddiginél exkluzívabbnak ígérkező show-val érkeznek hozzánk. Egy igazi, vízparti fesztiválhoz nem is lehetne náluk jobbat találni. Mindemellett fontos elmondanunk, hogy a STRAND esetében 2014-ben egy igazán minőségi fesztivál megvalósításán dolgozunk, megfizethető űron, hiszen a bérletek ára jelenleg 11990 Ft” – tette hozzá Fülöp Zoltán és Lobenwein Norbert, akiktől azt is megtudtuk, hogy természetesen más nemzetközi sztárokkal is zajlanak tárgyalások.

A STRAND – Nagyon Zene Fesztivál több szempontból kínál különleges élményeket jövőre. Egyrészt a szervezők a Petőfi Rádió hallgatóinak bevonásával kívánják összeállítani a hazai fellépők listáját, másrészt – ugyancsak a Petőfivel közösen – egy újszerű tehetségkutató verseny legfontosabb állomása lesz majd a STRAND – erről már Horváth Vanda, a Petőfi Rádió főszerkesztője számolt be.

Mindkét fesztiválra kedvezményes áron válthatók jegyek országszerte, a www.fesztivaljegy.hu oldalon pedig pólót, vagy bögrét is kapnak ajándékba azok, akik még karácsony előtt rendelnek bérletet. Mivel a STRAND egyben a VOLT testvérfesztiválja is, a két eseményre kombinált bérletek is kaphatók.