Mitiszol?: természetes italok fesztiválja az Akváriumban

A Mitiszol Fesztiválon nemcsak borokat, de más italokat is lehet majd kóstolni, így söröket, pálinkákat, gyümölcsleveket, szörpöket, gyógyteákat, és igen, természetes ivóvizet is.

A közös nevező továbbra is a természetességre való törekvés: minél kevesebb vegyszer és szintetikus adalékanyag, minél kevesebb beavatkozás és manipuláció. Egyszerűség fél egészség.

Miteszel stand: az italok mellett pop-up jelleggel, a készlet erejéig bemutatkozik majd néhány kiváló élelmiszer is: lesz például kenyér, sajt, csokoládé.

A 13 órától 19 óráig tartó sétáló kóstolót követően nem muszáj haza vagy máshova menni: Szabó Balázs Bandája, illetve Odett koncertjeivel folytatódik az este, az Akvárium Klub pultjaiban pedig természetes italok széles választéka várja majd a szórakozni vágyókat.

A borrajongóknak nincs mitől tartaniuk, a főszerep továbbra is az autentikus boroké. A rendezvényen a Terra Hungarica tagjai, 11 borvidék közel 30 borászata személyesen kóstoltatja majd borait, köztük sok újdonságot is, és persze idén sem marad el a sok érdekességet kínáló külföldi vendégasztal.

Idén az Akvárium Klub ad helyet a rendezvénynek, amely a város szívében, igényes környezetben nyújt lehetőséget a nyugodt kóstolásra, beszélgetésre és persze szórakozásra.

2014. november 8.

Jegyárak

Jegyek elővételben:
Alap belépő (20 db kóstolójeggyel): 4.900 Ft
Korlátlan belépő (korlátlan kóstolással): 7.900 Ft
+ Odett koncert (opcionális): 1.500 Ft
+ Szabó Balázs Bandája koncert (opcionális): 2.200 Ft

Jegyek a fesztivál napján a helyszínen:
Alap belépő (20 db kóstolójeggyel): 5.900 Ft
Korlátlan belépő (korlátlan kóstolással): 8.900 Ft
+ Odett koncert (opcionális): 2.000 Ft
+ Szabó Balázs Bandája koncert (opcionális): 2.700 Ft