Már rendelhetőek a bérletek a 2014-es Megyer Camp Fesztiválra

megyer camp feszt 2014Már rendelhetőek a 2014. június 26-28. közt megrendezésre kerülő Megyer Camp fesztiválra a kedvezményes árú bérletek. A vásárlásra az interneten van lehetőség a következő linken: www.megyer.eoldal.hu/eshop– december 23-ig.

Mivel  a  fesztivál  egyik  legfontosabb  célja,  hogy  minimalizálja  a  jegyvásárlással kapcsolatos járulékos költségeket, közvetlen jegyvásárlásra van mód, íme:

1.    Megrendeled és átutalod, majd az igazolószelvénnyel a rendezvény napján a kapunál megkapod a belépődet (ez a legolcsóbb, mert itt még postaköltség sincs)
2.    Megrendeled és átutalod, de kéred, hogy postán adják fel a bérletet, amit postaköltség terhel (küldeményenként 360 Ft)
3.    Megrendeled, és postai utánvéttel fizeted ki. Ez a magas postaköltség miatt akkor éri meg, ha több jegyet rendelsz
4.    Megveszed egy velük partnerségben lévő helyen (Sümeg Tourinform, Budapest- Bázis Klub stb.), ahol át is veszed

A fesztivál 2014-ben is folytatja azt a hagyományt, hogy a legfontosabb hazai rockzenekarok mellett lehetőséget biztosít a feltörekvő tehetségeknek is. Így láthatjuk többek között a Roadot, a Fish!-t, a Kowalsky Meg a Vegát vagy az Apey And The Peat.

megyer camp 2014

A koncerteken túl a fesztivál természetesen más programokkal is készül, így lesz biciklitúra a Balaton-felvidéken, „Tekerj a fesztre”-akció vagy Pajta Mozi- Magyar Cool Film Feszt. Részletek a fesztivál honlapján, illetve Facebook-oldalán:

http://megyercampfesztival.tumblr.com/
https://www.facebook.com/MegyerCamp