B.my.Lake az elektronikus zene rajongóinak

Az elektronikus zene rajongóinak körében tavaly óriási sikert aratott a Balatonvilágoson jelentkező B.my.Lake Fesztivál, idén pedig még több előadóval és a tavalyinál is nívósabb programmal készülnek a szervezők, a VOLT-és a Deadcode Produkció.

Az augusztus 18-22 között megrendezésre kerülő B.my.Lake, –   mely debütálását követően egyből el is nyerte Hollandiában az „Európa legjobb új fesztiválja” díjat a “European Festival Awards”-on, – egyedülálló módon vonultatja fel az e-zene legelismertebb DJ-it.

Igazi hiánypótló fesztiválként jelentkezik a Nagyon Balaton programsorozatban: soha nem látott LineUp- pal várja a techno, tech house, dnb, electro, minimal és EDM szerelmeseit.

Az idén négy naposra bővült „all day and all night long” fesztivál Balaton egyik legszebb partszakaszán, a Balatonvilágoshoz tartozó vadregényes Club Aliga területén kerül megrendezésre, közvetlenül a vízparton – több, mint 120 DJ közreműködésével.

A Club Aliga Üdülőközpont a II. Világháború után egy pártüdülővé alakult, és itt pihente ki fáradalmait szinte minden hétvégén pl. Kádár János (akinek villája a mai napig a területen van) és Rákosi Mátyás. Magyarországi útja során itt szállt meg többek között Hruscsov, Fidel Castro, Brezsnyev és Gagarin is. A történelmi hagyaték pikantériája, hogy most éppen ezen a csodálatos helyszínen várja 6 színpaddal a partizó közönséget a nyár egyik legjobban várt rendezvénye, a B.my.Lake Fesztivál.