6. Retro Fesztivál és Luca-napi pálinkaünnepen Nyíregyházán

Retro Fesztivál decemberben NyíregyházánA fiatalabb korosztály kedvencei és legendás zenészek egyaránt fellépnek a december 13-án megrendezendő 6. Retro Fesztiválon és Luca-napi pálinkaünnepen Nyíregyházán.

A rendezvénynek helyet biztosító, háromezer ember befogadására alkalmas Bujtosi Szabadidő Csarnok este hat órakor nyitja meg kapuit. Először a helyi Delta Zenekar lép színpadra, majd Csepregi Évát láthatja-hallhatja a közönség – közölte a szervező kereskedelmi rádió. Az est további részében a Kozmix, a Bon-Bon, majd a V-Tech lép fel, a szokásos élő koncertet pedig Geszti Péter és zenekara, a Gringo Sztár adja majd.

A Retro Fesztivál idén vált Nyíregyháza hivatalos rendezvényévé, ennek jegyében adja majd át Kovács Ferenc polgármester az év zenei előadója díjat, a győztest szavazás alapján választják ki a hat fellépő közül. A program a Luca-napi Pálinkafesztivállal is kiegészül, amelyen az ország legfinomabb pálinkáit kóstolhatják meg az érdeklődők.

A fesztivált 2008 óta minden évben december második hétvégéjén, Luca-napon rendezik meg, a rendezvényen eddig több mint harminc zenei előadó lépett színpadra, köztük olyan neves zenészek és együttesek mint Somló Tamás, Charlie, Fenyő Miklós, az Edda vagy a Dolly Roll.

retro fesztival