Víz, Zene, Virág Fesztivál Tatán

kedvelt hazai előadókkal, ingyenes vidámparki gyermekjátékokkal, tűzijátékkal, borudvarral és országos strandröplabda bajnoksággal vár minden érdeklődőt június 23. és 25. között a Víz, Zene, Virág Fesztivál.

Continue reading “Víz, Zene, Virág Fesztivál Tatán” »

Víz, Zene, Virág Fesztivál Tatán

Csaknem kétszáz program várja a közönséget az ország egyik legnagyobb családi fesztiváljának számító Víz, Zene, Virág Fesztiválon, amelyet június 27. és 29. között rendeznek meg Tatán a Vár, az Esterházy-kastély és az Öreg-tó környezetében  – tájékoztatták a szervezők az MTI-t.
Continue reading “Víz, Zene, Virág Fesztivál Tatán” »

Nagyon Balaton: Leslie Mandoki világsztárokat hoz Siófokra

nagyon balatonFebruári Müpa-koncertje után ismét világsztárokkal lép fel Magyarországon a Leslie Mandoki által vezetett supergroup, a Man Doki Soulmates, amely augusztus 19-én a siófoki Szabadtéri Színpadon ad műsort a Nagyon Balaton programsorozat keretében. Continue reading “Nagyon Balaton: Leslie Mandoki világsztárokat hoz Siófokra” »

Koncz Zsuzsa jövő márciusban tizedszer az Aréna színpadán

Koncz_ZsuszaJövő márciusban ismét a Papp László Budapest Sportarénában lép fel Koncz Zsuzsa. Az Aréna elődjében, a BS-ben adott koncertjeivel együtt ez lesz az énekesnő tizedik koncertje a sportcsarnokban. Continue reading “Koncz Zsuzsa jövő márciusban tizedszer az Aréna színpadán” »

Megzenésített internetversek fesztiválja Gyomaendrődön

InternetVers Fesztivál

InternetVers Fesztivál

2013. április 18-19-20-án Gyomaendrődön, a Katona József Művelődési Központban megrendezésre kerül a VI. InternetVers Fesztivál, melynek keretében kortárs költők verseire született dalokat mutatnak be a résztvevő verséneklő szólisták és zenekarok. Continue reading “Megzenésített internetversek fesztiválja Gyomaendrődön” »

Határtalan Napok fesztivál Miskolcon

hatartalanA színházi előadásokra, a zenére és az irodalomra fókuszál a Miskolci Nemzeti Színház új kezdeményezése, a Határtalan Napok fesztivál, amely április 5-én kezdődik és első vendégeit Kassáról, Marosvásárhelyről és Szabadkáról várják.

Continue reading “Határtalan Napok fesztivál Miskolcon” »

Elindult a Talentométer 3, az A38 tehetségkutatója

talentoÖt műfajban április 10-ig lehet nevezni az A38 hajó és a Szerencsejáték Zrt. közös könnyűzenei tehetségkutatójára. A Talentométert idén harmadszor rendezik meg. Continue reading “Elindult a Talentométer 3, az A38 tehetségkutatója” »