XV. Nemzetközi Kisüsti Pálinkafesztivál Gyulán

Megnyílt a XV. Nemzetközi Kisüsti Pálinkafesztivál Gyulán a Várkertben pénteken. A négynapos fesztivál keretében harmadik alkalommal rendezik meg a Pálinka, Gyümölcs- és Borpárlat Világkupát, amelyre több mint hatszáz minta érkezett Magyarországról, a határon túli területekről és több európai országból.
Continue reading “XV. Nemzetközi Kisüsti Pálinkafesztivál Gyulán” »

Birskörte pálinka nyerte el a Magyarország legjobb pálinkája címet 2013-ban

brill_logoBirskörte pálinka nyerte el 2013-ban a Magyarország legjobb pálinkája címet az Országos Pálinka- és Törkölypálinka Versenyen Gyulán. A zsűri a 14-ik Kisüsti Pálinkafesztiválon szombaton hirdette ki az országos pálinkaverseny eredményét. Continue reading “Birskörte pálinka nyerte el a Magyarország legjobb pálinkája címet 2013-ban” »

XIV. Nemzetközi Kisüsti Pálinka Fesztivál

Kisüsti Pálinka Fesztivál GyulaImmár 14. alkalommal rendezik meg Gyulán 2013. április 19. – 2013. április 21. között a pálinkaértők -és kedvelők egyik legjelentősebb eseményét, a Nemzetközi Kisüsti Pálinka Fesztivált. A fesztiválon szakmai megmérettetések, pálinkaverseny mellett számos szórakoztató program szerepel. A fesztivál vendégei megkóstolhatják a magyarországi és a határaikon túli legfinomabb, díjnyertes pálinkákat, kézművesek portékái között válogathatnak.
Continue reading “XIV. Nemzetközi Kisüsti Pálinka Fesztivál” »

A vidék ízei: Székesfehérvári Toros Pálinkafesztivál

Székesfehérvári Toros PálinkafesztiválA Zichy-ligetben 2013. április 11. és 14. között ismét felelevenedik a vidéki disznóvágás hangulata, amihez mindenképpen hozzátartozik a jóféle pálinka is. Ebből a kettőből, mármint a finom disznóságokból és hangulatfokozó pálinkákból nem lesz hiány. Terítéken a magyar vidék ízeivel, a színpadon változatos kulturális programokkal készülnek a szervezők a második találkozásra. Continue reading “A vidék ízei: Székesfehérvári Toros Pálinkafesztivál” »

Nyolcszáz pálinka verseng a gyulai XIV. Kisüsti Pálinka Fesztiválon

Kisüsti Pálinka Fesztivál GyulaMintegy nyolcszáz hazai és külföldi pálinka zsűrizése kezdődött el csütörtökön Gyulán. A XIV. Kisüsti Pálinka Fesztivál alkalmából meghirdetett magyar pálinkák versenyére 373 minta érkezett, a nemzetközi mezőnyben 413 párlat indul.
Continue reading “Nyolcszáz pálinka verseng a gyulai XIV. Kisüsti Pálinka Fesztiválon” »

Pécsi Toros Pálinkafesztivál böllérversennyel

2013-ban április hónapban kerül megrendezésre a Toros Pálinkafesztivál Pécsett! Continue reading “Pécsi Toros Pálinkafesztivál böllérversennyel” »

Pálinkafesztivál Egerben

2013. március 16-án, szombaton országosan ismert pálinkafőzdék kínálják termékeiket, emellett különféle gasztronómiai kínálattal várják az ide érkező vendégeket. A színpadon neves fellépők és színes programok gazdagítják az eseményt. Continue reading “Pálinkafesztivál Egerben” »