San Francisco-i kortárs balett az idei Budapest Táncfesztiválon

A San Francisco-i kortárs balett-társulat, az Alonzo King Lines Ballet lesz a díszvendége az idei Budapest Táncfesztiválnak, amelyet február 20. és március 1. között rendeznek meg a fővárosban. 

Read more

Budapest Táncfesztivál nemzetközi produkciókkal

A francia kortárs táncélet egyik meghatározó alakja, Angelin Preljocaj társulata, a Ballet Preljocaj, valamint a New York-i Les Ballets Trockadero de Monte Carlo produkciói gazdagítják a február 24. és március 3. közötti Budapest Táncfesztivált, amelynek idén a Müpa és a MOM Kulturális Központ Színházterme és Kupolája ad otthont.
Read more

Jirí Kylián-darabbal nyílik meg az idei Budapest Táncfesztivál

Jirí Kylián világhírű koreográfus előadása lesz a sztárprodukciója az idei Budapest Táncfesztiválnak: a Nemzeti Táncszínház által szervezett fesztiválon öt hazai társulat és két külföldi együttes várja az érdeklődőket április 22. és 29. között. Read more

Ma van a tánc világnapja, zárul a Budapest Táncfesztivál

Budapest TáncfesztiválMa, a tánc világnapján fejeződik be gálaesttel az április 19-én indult Budapest Táncfesztivál. Az ünnepen a Fesztivál Színházban adják át a Magyar Táncművészek Szövetsége szakmai elismeréseit és az Imre Zoltán-díjat.

Read more

Ma kezdődik a Budapest Táncfesztivál

semmimMa kezdődik a Budapest Táncfesztivál, amelyet a német Company fabrik Potsdam nyit meg többszörös fesztiváldíjas produkciójával. A Pandora 88-10th Anniversary című előadás a budai Várban, a Nemzeti Táncszínházban látható. Read more

Budapest Táncfesztivál brazil sztárvendéggel

semmimGazdag hazai és nemzetközi programválasztékot kínál április 19. és 29. között a Nemzeti Táncszínház szervezésében a Budapest Táncfesztivál, amely idén hat bemutatóval és brazil sztárvendéggel várja az érdeklődőket.
Read more