Perfect Symmetry: klippremier a fb-on, közös koncertek a Soul Mirror zenekarral

A Perfect Symmetry progresszív metal zenekar meglehetősen aktív november első felének néz elébe. 3.-án (délután háromkor) lépnek a nyilvánosság elé Fejvesztetten című videoklipjükkel, mely eseményt érdemes most, e pillanatban fejvesztetten lecsekkolni a közösségi oldalon https://www.facebook.com/events/1584488298333047/.

November 9.-én pénteken, a Soul Mirror „színház metal” zenekarral összefogva tartanak koncertet 19 órás kezdettel Zuglóban, az S8 Underground Clubban (XIV. Kerepesi út 26, a Hungária krt-hoz közel), ahol a szervezők plusz egy meglepetés zenekart, a szemfüleseknek ajándékot, brutális italakciókat, rockdiszkót ígérnek. Szóval ez az este nem csak a rajongóknak, de az általában aktív pihenésre vágyóknak is bejövős lesz!

És hogy a két zenekar szűkebb hazájában se maradjon le senki semmiről, ugyanez ismétlődik másnap, 10.-én este a pécsi Ti-Ti-Tá nevű helyen.

Talán nem is oly nehéz így összefognia a két csapatnak, hiszen három helyen is átfedi egymást tagságuk. A billentyűs-dalszerző Kovács Péter mellett dobosuk,Valentai Attila is egyazon személy, sőt, Kálmán Kata énekesnő is mindkét együttest erősíti. A Soul Mirrornál azonban megoszlanak az énekesi feladatok, hiszen Kata mellett ott áll Götz Attila, aki a Pécsi Nemzeti Színház sztárjaként erősíti a „színház metal” élményt.

Összességében két olyan zenekarról beszélünk, melyek a mainstream médiában meglehetősen ritkán fordulnak elő, pedig zenéjük többrétegű; első hallásra élvezhető dallam-, és szövegvilággal, de kis odafigyeléssel újabb mélységek tárulnak fel a befogadó számára. A Perfect Symmetry a dallamosságot nem feledve kutat új zenei utakat, a Soul Mirror a kemény rockot a musicalek világával társítja. Több infóhoz – azokhoz, melyek e rövid cikkből kimaradtak – a koncertek valamelyikén juthatunk, a klippremierig pedig kezdetnek tekintsük meg a Kezdet című dal kisfilmjét!

Kik? Perfect Symmetry és Soul Mirror zenekarok

Hol? Budapest S8 Klub, ill. Pécs, Ti-Ti-Tá

Mikor? 2018. november 9. és 10.

Mennyiért? 1000 Ft (Bp.). illetve nincs infó.

Linkek:  https://www.facebook.com/events/566645630434503/ ; https://www.facebook.com/events/2280789305283145/ ; https://www.facebook.com/events/1584488298333047/

 Szerző: Villax Richárd / fesztikorkep.com