VI. Libamáj Fesztivál az Erzsébet téren

Libatepertős bon-bon, házi füstölésű libakolbász, áfonyás camambert fagylalt, Tokaji Aszús fagylalt-különlegességek, helyszínen sült libatepertő, szarvasgombás valamint fokhagymás serpenyős libamájpástétom, tokaji aszús páté, helyben sütött kenyér, kiváló borok és pálinkák és sok egyéb különlegesség várja a látogatókat a 6. alkalommal megrendezésre kerülő Libamáj Fesztiválon, melynek Budapesten  az Erzsébet tér ad otthont szeptember 5-7-én.

Az idei fesztiválra változatos programokkal készülnek : lesz állatsimogató, kézműves foglalkozások és izgalmas vetélkedőkben gazdag Liba Olimpia, színpadi látványfőzések és gyermekprogramok. A fesztiválra a belépés a gyerekeknek ingyenes.
A fesztivál egykoron Orosházáról, a libamáj fővárosából kezdte meg népszerű hódító útját, így nem kell magyarázni, miért is Orosháza lesz az idei esemény díszvendége.

A fesztivált azért hívták a szervezők életre, hogy a közelebb vigyék ezt a különleges hungarikumot a hétköznapokhoz, és megmutassák milyen sokoldalú gasztronómiai felhasználási lehetőség rejlik a libamájban. A libaünnep célja, hogy egy évben egy alkalommal a lehető legjobb áron, a lehető legváltozatosabban elkészítve találkozzunk a libamájjal. Most először már 990 Ft-tól lehet libamájas menüket kóstolni és kapható lesz egy Libamáj Fesztivál menü is, amelyet a fesztivál hivatalos ételén túl, egy pohár bort és egy desszertet is tartalmaz majd.

A fesztivál pénteken 10 órakor nyitja meg kapuit és egészen vasárnap este 8 óráig várja a vendégeket.

Programok