Underground zenészek a gyermekekért

Akárhányan, akárhogy bírálják ezt a „fogyasztói” Karácsonyt, ilyenkor legalább megmozdul bennünk valami: jobban szeretünk jótékonykodni, és erre több lehetőséget is kapunk. Lám, a hazai underground rock/metal krémje is összefogott az ünnepnapokat kórház falai között töltő gyermekekért. A küldetés beteljesítéséhez már csak ránk van szükség!

Történt, hogy Rózsa Tamás, az ANTAL groove metal/stoner zenekar gitáros-énekese – nem mellesleg újságíró kolléga – elhajtott a Heim Pál gyermekkórház előtt, ahol öccse is gyógyulást nyert nem is oly régen. Belegondolt a jelen pillanatban bent fekvő gyermekek helyzetébe, főleg azokéba, akik az ünnepeket is a gyógyintézmény falai közt kénytelenek tölteni.

Tamás azonban nem állt meg a puszta együttérzés szintjén; baráti zenekarokat hívott fel, majd magát a kórház vezetőségét is felkereste. Az S8 Underground Club csatlakozott a kezdeményezéshez, így jöhetett létre az a jótékonysági este december 8.-ára, melynek teljes bevételét a Heim Pál Gyermekkorház alapítványa kapja. A résztvevők az intézményre bízzák, mire költik a remélhetőleg jelentős összegű bevételt.

Azon túl, hogy a segítés szívmelengető érzését elnyerjük, betekintést nyerhetünk a hazai zenei élet egy olyan szegmensébe, mely a mainstream média hatósugaránál kijjebb található. Ezen az estén senki sem fogja nekünk énekelni, hogy a „szerelem is napolaj”, és a „nézését meg a járását” is maximum a kórház megfelelő osztályain vizsgálják a gyermekeknek. Viszont, ha egy kicsit is erős az idegrendszerünk, érdemes lesz nyitni az extrémitás felé, „nem fog fájni”! Jó buli lesz!

Esemény: jótékonysági koncert

Kik? Magyar underground zenekarok

Hol? S8 Underground Club, Budapest XIV. Kerepesi út 26. (Hungária krt.-hoz közel)

Mikor? 2018. december 08. szombat 18:30

Mennyiért? 1000 Ft. (Lehet többet is adományozni.)

Link:  https://www.facebook.com/events/547884822320663/

Szerző: Villax Richárd / fesztikorkep.com

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük