Röszkei Falunapok és Nemzetközi Töltött Káposzta-főző Verseny

roszkeIdén augusztusban is nagy szeretettel várnak minden kedves érdeklődőt a XXIII. Röszkei Falunapokra és kísérőrendezvényére, a XIX. Nemzetközi Töltött Káposzta-főző Versenyre.

A gasztronómiai megmérettetésre augusztus 3-án kerül sor. Az elkészült töltött káposzták közül az I., II. és III. helyezettet valamint a „legtradicionálisabb”, a „legreformerebb” és a „legröszkeibb” étkeket díjazza a zsűri, melynek elnöke Frank Sándor Venesz-díjas mesterszakács.

Várják egyéni főzők vagy max. 3 fős csapatok jelentkezését! További információ a versenyről és a nevezésről a oldalon található és a Röszkei Teleházban kérhető (+36 62 573 870, telehaz@roszkenet.hu).

Augusztus első hétvégéje ünnepléssel telik Röszkén. Augusztus 2-án a FÁSY MULATÓ sztárjai (Fásy Ádám, Fásy Zsüliett, L.L. Junior, Nótár Mary, Liszter Sándor és a Vadrózsák valamint Kossuth Gergő), majd DISCO szórakoztatja a közönséget, másnap, szombaton, a töltött káposzta-főző verseny után vásári forgataggal, kulturális programokkal, zenés, táncos, énekes produkciókkal, utcabállal, tűzijátékkal, élő TÓTH VERA koncerttel várják a vendégeket. Vasárnap a sportversenyek napja: fogathajtó verseny és sakkverseny zárja a falunapi programot. (ÖS)