Háromszáz program, kibővült fesztiválhelyszínek a nyíregyházi Vidor Fesztiválon

Háromszáz programot, köztük világzenei koncerteket, színházi, utcaszínházi és bábelőadásokat, szabadtéri filmvetítéseket, irodalmi esteket és táncházakat kínál a közönségnek augusztus 25. és szeptember 2. között a Vidor Fesztivál Nyíregyházán.
Continue reading “Háromszáz program, kibővült fesztiválhelyszínek a nyíregyházi Vidor Fesztiválon” »

Vidor Fesztivál: programdömping a vidámság és derű jegyében

Világzenei koncertek, a hazai színházak legjobb vígjátékai, filmvetítések, valamint gazdag utcazenei, bábszínházi és képzőművészeti program várja az érdeklődőket augusztus 28. és szeptember 5. között a 14. Vidor Fesztiválon Nyíregyházán.
Continue reading “Vidor Fesztivál: programdömping a vidámság és derű jegyében” »

Négyszáz program a nyíregyházi Vidor Fesztiválon

Negyvennégy helyszínen mintegy négyszáz program, többek közt világzenei koncertek, filmvetítések és színházi előadások várják a közönséget az augusztus 29. és szeptember 6. között megrendezendő Vidor Fesztiválon Nyíregyházán.
Continue reading “Négyszáz program a nyíregyházi Vidor Fesztiválon” »

Vidor Fesztivál – Az Illatszertár lett a legvidorabb, A 42. hét a legjobb előadás

Vidor Fesztivál - Szárnyas SárkányokA Centrál Színház Illatszertár című produkciója lett a VIdámság és Derű ORszágos Seregszemléjének “legvidorabb” előadása, A 42. hét című Pintér Béla-darab pedig a legjobb előadás díját kapja a nyíregyházi Vidor Fesztiválon.

Continue reading “Vidor Fesztivál – Az Illatszertár lett a legvidorabb, A 42. hét a legjobb előadás” »

A Deep Forest is fellép az idei Vidor Fesztiválon

napraforgoKilenc nagyszínházi produkció, brazil és angolai világzenei előadók, valamint a Sebestyén Mártával együtt fellépő francia Deep Forest várja a közönséget augusztus 30. és szeptember 7. között a Vidor Fesztiválon Nyíregyházán. Continue reading “A Deep Forest is fellép az idei Vidor Fesztiválon” »